Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NECROPHOBIC - betöltötték a börtönviselt Tobias Sidegård énekes pozícióját


2014-04-05

A kultikus svéd black / death metal banda bejelentette, hogy visszatért körükbe a legendás 1993-as 'The Nocturnal Silence' album énekese, Anders Strokirk.

"Anders hangja erős és karakteres. Így tehát ismét készen állunk a koncertezésre; tovább promótálhatjuk tavaly megjelent 'Womb Of Lilithu' lemezüket" - közölte a banda.

Fotó az új felállásról az alsó képen látható.

A Necrophobic tavaly októberben vált meg Tobias Sidegård énekestől, akit ekkor ítéltek féléves börtönbüntetésre. Sidegård bűne a svéd fellebbviteli bíróság vádja szerint: 2011 szeptembere és 2013 áprilisa között számos alkalommal bántalmazta, ütlegelte feleségét.

Sidegård eredeti büntetése 18 hónap letöltendő börtön lett volna, melyet "házastársi kapcsolatban elkövetett erőszakos testi sértésért" szabtak ki, azonban a szeptember 20-i, pénteki tárgyaláson a Svea-beli bíróság ezt hat hónapra csökkentette. A zenésznek emellett ki kellett fizetnie 16,000 svéd koronát [nagyjából 550,000 HUF] a felesége tulajdonán okozott károkért.

A többek közt gyermekei bántalmazásával is megvádolt Sidegård bírósági ítéletének eredeti, svéd nyelvű verziója, PDF formátumban ITT letölthető.

Svéd magazinok 2013 májusi riportjai az esetről ITT és ITT olvashatók.

Az énekes nemrégiben a Metal Insider és a Metalsucks magazinoknak küldött e-mailt, miután leközölték az elítélésével kapcsolatos híreket. Ebben a levélben az állította: "Teljes mértékben ártatlanul ítélnek el; soha életemben nem ütöttem meg egy nőt sem".

A Necrophobic zenekar többi tagja elmondta, "mélységesen elítélik a házon belüli bántalmazást".

A Necrophobic október 28-án adta ki hetedik stúdiólemezét, 'Womb Of Lilithu' címmel, a Season Of Mist jóvoltából.


NECROPHOBIC - betöltötték a börtönviselt Tobias Sidegård énekes pozícióját
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás