Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

POWERWOLF - 'Az eretnekség története'


2014-04-18

A Metal Blade Records június 24-én jelenteti meg a multinacionális power metal banda 'The History Of Heresy' című box-szettjét, ami két CD-t, egy DVD-t és egyéb extrákat fog tartalmazni.

A box-szett az alábbi tartalommal kerül a boltokba:

* Speciális méretű, keményfedeles doboz lamináltan, domborművel díszítve
* 112-oldala keménykötésű könyv, megjegyzésekkel, retrospektívákkal, turné- és stúdió-riportokkal, melyeket maguk a banda tagjai írtak + számtalan eddig nem látott fotó
* Háromféle borító-illusztráció
* 'Lupus Dei' CD három bónusz track-kel
* 'Return In Bloodred' CD három bónusz track-kel
* 'The Wacken Worship' bónusz DVD
* Öt fotó-kártya minden infóval a banda tagjairól

A kiadványon szerepelő 'Saturday Satan' dal a lenti lejátszón meghallgatható.

"Nagyszerű érzés, hogy végre újra kiadhatjuk régi munkáink, mégpedig egy ilyen speciális box-szettben" - közölte a banda. "Amikor a 'The History Of Heresy' könyvén dolgoztunk, sok szép emlék előjött - ezekért most még hálásabbak vagyunk, mint annak idején. Valamint azért is rendkívül hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos rajongóink, támogatóink vannak - nélkülük ez az egész meg sem történt volna. Még mindig nehéz elhinni, hogy immáron 10 éve a színen vagyunk - valószínűleg ezért éreztük szükségét egy ilyen különleges ünnepi box-szett kiadásának. Reméljük, élvezni fogják a könyvet, miközben a Powerwolf régi munkáit hallgatjátok. Május 29-én találkozunk az Out And Loud fesztiválon - itt önnepeljük meg 10. évfordulónkat egy nagyszabású headliner bulival".

Az új box-szettel egyidőben jelenik meg külön kiadványon is a 'Lupus Dei' és a 'Return In Bloodred' bakelites verziója is - mindkettő 500 példányszámra limitáltan lesz elérhető.


POWERWOLF - 'Az eretnekség története'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás