Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében elérhető a POWERMAN 5000 új albuma


2014-05-27

A fantasy képregényekből, könyvekből és horrorfilmekből témákat merítő Powerman 5000 zenekar 'Builders Of The Future' címmel adja ki új albumát május 27-én.

"Sosem gondoltam volna, hogy ennyi album, ennyi tagcsere és ennyi hullámvölgy után még mindig itt leszek, és csinálom, amit csinálok" - mondta Spider One énekes / alapító. "És ezt leginkább a 'diehard' rajongóknak köszönhetem".

A Powerman 5000 hatalmas sikereket arató 'Tonight The Stars Revolt!' című platinalemezére "építi jövőjét": ennek, valamint a 2009-es visszatérő 'Somewhere On The Other Side Of Nowhere' albumának stílus-keveréke lesz a május 27-én megjelenő 'Builders Of The Future'.

"Ismét földbe szúrtuk zászlónkat, mint az első 'sci-fi metal' banda. Ezek mi vagyunk, le sem tagahatnánk magunkat. Az emberek is ezt várják tőlünk. Így tehát mi elsősorban azt csináljuk, amit a leginkább szeretnek bennünk. Lelkesedésünk mintha a 2000-es évből tér volna vissza..."

A 'Builders Of The Future' a banda első albuma lesz a T-Boy Records kiadó szárnyai alatt. Korábban ez a cég jelentette meg Rob Zombie 'Venomous Rat Regeneration Vendor', a Megadeth 'Super Collider', valamint a Kobra And The Lotus debütáló albumát (a júniusi dátumokat lemondó Megadeth kivételével ezek a zenekarok lépnek fel a június 16-i Budapest Park-beli Aerodrome fesztiválon).

Íme a tracklista:

01. Invade, Destroy, Repeat
02. We Want It All
03. How To Be A Human
04. You're Gonna Love It, If You Like It Or Not
05. Builders Of The Future
06. I Want To Kill You
07. Modern World
08. Live It Up Before You're Dead
09. I Can't F-cking Hear You
10. Evil World

A lemez - melynek nyitódala az 'Invade, Destroy, Repeat' a banda szerint, egy "turbótöltetű, B-kategóriás filmes beütésű, elektronikus-színezetű himnusz" - teljes egészében meghallgatható az alábbi lejátszón:


Teljes egészében elérhető a POWERMAN 5000 új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás