Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videoklip-premier: ARCH ENEMY - 'You Will Know My Name'


2014-05-27

Az Arch Enemy bemutatta Alissa White-Gluz-zal készült második hivatalos videoklipjét. A 'You Will Know My Name' kisfilmet ezúttal is a Revolver Film Company mestere, Patric Ullaeus rendezte.

Az Arch Enemy május 23-án, Bukarestben debütált élőben új énekesnőjével. Az egykori The Agonist front-asszony, Alissa White-Gluz bemutatkozásának videó-felvételei ITT, fotói pedig ITT láthatók.

A banda nemrég mutatta be új énekesnőjével közös, második nyilvános dalát: az 'As The Pages Burn' dalszöveges videó formájában lentebb megtekinthető!

Az Arch Enemy új 'War Eternal' című albumának mixelését Jens Bogren [Opeth, Paradise Lost, Kreator] végzi az Örebro-beli Fascination Street Stúdióban. Az album Európában június 9-én jelenik meg, a Century Media Records jóvoltából.

Íme a végleges tracklista:

01. Tempore Nihil Sanat (Prelude In F Minor)
02. Never Forgive, Never Forget
03. War Eternal
04. As The Pages Burn
05. No More Regrets
06. You Will Know My Name
07. Graveyard Of Dreams
08. Stolen Life
09. Time Is Black
10. On And On
11. Avalanche
12. Down To Nothing
13. Not Long For This World

Az album lent látható borítóját a népszerű román művész, Costin Chioreanu készítette.

A csapat új albumán mutatkozik be a 2012-ben Christopher Amott gitáros helyére érkezett amerikai zenész, Nick Cordle (Arsis), valamint a nemrégiben csatlakozott egykori The Agonist énekesnő, Alissa White-Gluz. Ízelítőképpen az új hangzáshoz és felálláshoz, a Revolver Film Company munkatársa, Patric Ullaeus [Dimmu Borgir, Lacuna Coil, In Flames, Kamelot] rendezésében elkészült a banda friss videoklipje, a 'War Eternal' című számhoz - ez lentebb megtekinthető. Emellett szintén lentebb látható a frissen elkészült 'As The Pages Burn' dalszöveges videója is. Ez utóbbi dalról Michael Amott így nyilatkozott: "A nóta olyan stílusban íródott, amit a '90-es évek végén használtam. Ez old-school Arch Enemy dalról van tehát szó, melynek az intrója / verse-je leginkább a Slayer-re hajaz. Kicsit olyan ez, mitn a 'The Immortal', vagy egyéb hasonló klasszikusaink abból az időkből. A közép-szekció igazi klasszikus zenei hangzású - az iker-gitár részeket nagyon jó buli eljátszani. A dalszöveget maga Alissa írta..."

Angela Gossow kiválásáról, az új albumról és az új énekesnő bemutatkozásáról bővebben ITT írtunk.

Michael Amott gitáros korábban elmondta az új album kapcsán: "Ezúttal is saját magunkat produceltük, mint azt a 'Khaos Legions' esetében is tettük. Tiszta kép áll előttünk, milyen hangzást szeretnénk elérni az Arch Enemy-vel, és ehhez nincs szükség külsős producerekre. Emellett persze az is előnyünkre vált, hogy két tehetséges hangtechnikus is van a bandában, Daniel Erlandsson (dobos) és Nick Cordle (gitáros) személyében.
Zeneiségét tekintve, ez az album olyan helyeket fedez fel, ahol még sosem jártunk. Amint azt a rajongóink is tudják, a 'War Eternal'-nak is meglesz a maga vibrálása és sajátos stílusa. Ez az album teljesen más lesz, mint a 'Khaos Legions'. Minden lemezünknek megvolt a maga egyénisége; így itt is ez lesz a helyzet. Dalszövegeit tekintve sokkal személyesebb; zenei szempontból pedig sokkal dinamikusabb és mélyebb dalok születtek a korábbiakhoz képest. Egyértelműen nagyon kemény és agresszív metalról van szó, viszont most eljutottunk a dallamosság egy újabb szintjére, ami nagyon izgatja a fantáziám. Elég széles tehát a spektrum ezen az anyagon - számomra minden dal egyedi, így egyre érdekesebb a munka. Néhány nótában valódi vonósok hallhatók... kíváncsi vagyok, ezt például hogy fogadják majd a rajongók. De szerintem tuti, hogy nagyon bejön majd nekik. Az Arch Enemy minden védjegye megmaradt, mindössze csak még többet kaptok az arcotokba!".

Az Arch Enemy egy európai mini-turné alkalmával mutatja be az új lemezt a megjelenés előtt. Ezt a mini-körutat - ami az új énekesnő debütálását fémjelzi - egy nagyszabású nyári fesztivál-turné követi; olyan helyszínekkel, mint a Wacken Open Air és a Svéd Rock Fesztivál. A banda az ősz folyamán a Kreator, a Vader és a Sodom társaságában indul nagyobb szabású európai turnéra. Erről nemrég ITT írtunk.


Videoklip-premier: ARCH ENEMY - 'You Will Know My Name'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás