Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TANKARD: 'Nyugodj Sörben' - itt a videoklip!


2014-06-06

A német "alkoholista thrasherek" június 20-án adják ki új stúdió-munkájukat, a 'R.I.B' ('Rest In Beer') című albumot. Itt a lemez első videoklipje, ami magához a címadódalhoz készült.

A csapat január végén vonult be a frankfurti Stúdió 23-ba; itt láttak neki 2012-es 'A Girl Called Cerveza' albumuk folytatásának felvételeihez.

A Tankard ezúttal is a "sose változtass egy nyerő csapaton" elvet követte, mivel az előző albumhoz hasonlóan, az 'R.I.B.' producere is Michael Mainx [Böhse Onkelz, D-A-D] volt. Emellett nem változott a lemezborító készítőjének személye sem: ezt az a Patrick Strogulski illusztrálta, aki a Tankard korábbi grafikusának, Sebastian Krüger-nek az egyik "leghűségesebb tanítványa".

Andreas "Gerre" Geremia énekes: A 'R.I.B.' a 'Chemical Invasion' sztoriját folytatja. Az őrült professzor visszatér, hogy bosszút álljon az emberiségen, mivel 1987-ben elbukott! Azt azért el kell mondani, hogy - mint a Tankard esetében soha - ezúttal sem szabad túl komolyan venni a dolgot!".

Íme a lemez tracklistája (a borító lentebb látható):

01. War Cry
02. Fooled By Your Guts
03. R.I.B. (Rest In Beer)
04. Riders Of The Doom
05. Hope Can't Die
06. No One Hit Wonder
07. Breakfast For Champions
08. Enemy Of Order
09. Clockwise To Deadline
10. The Party Ain't Over 'Til We Say So

Immáron elérhető a lemez címadódalának videokipje, a 'Fooled By Your Guts' című szám, az album hivatalos trailer-e, valamint a stúdiós munkák során készült felvételek összefoglalója:


TANKARD: 'Nyugodj Sörben' - itt a videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás