Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a DEATHSTARS új dalszöveges videója!


2014-06-06

'Explode' címmel mutatta be legújabb dalszöveges videoklipjét a svéd indusztrális rockbanda.

A banda június 13-án adja ki régóta várt negyedik nagylemezét. A 2009-es 'Night Electric Night' folytatása, a 'The Perfect Cult' című lemez Svédország különböző stúdióiban készült: a dob-, a gitár- és a basszus-témákat a Kungälv-i Bohus Sound-ban; az éneket a stockholmi Gig Stúdióban; a billentyűket és nagyzenekari témákat pedig a szintén stockholmi Black Syndicate-ben vették fel. A keverést ezúttal is a Rammstein-nal és a Within Temptation-nel közös munkájáról ismert Stefan Glaumann; míg a produkció Emil "Nightmare Industries" Nödtveidt gitáros-billentyűs nevéhez fűződik, ugyanis "ez a közreműködés bizonyítottan bevált a két 2011-es felvétel, a 'Metal' és a 'Death Is Wasted On The Dead' című számok esetében is".

Andreas "Whiplasher Bernadotte" Bergh énekes elmondta, hogy az új lemez dalszövegei "teljes egészükben saját életünkről szólnak. Minden szám egy olyan szituációt vagy témát ölel fel, ami különböző élményeken és sötét perspektívákon alapszik".

"Emberi félelmek és szorongás - a dalok egy sötét játszótéren zajlanak; atmoszférikus himnuszok és törvénytelen rockzene keretében".

Íme a Nuclear Blast jóvoltából június 13-án megjelenő 'The Perfect Cult' tracklistája:

01. Explode
02. Fire Galore
03. All The Devil's Toys
04. Ghost Reviver
05. The Perfect Cult
06. Asphalt Wings
07. Bodies
08. Temple Of The Insects
09. Track, Crush & Prevail
10. Noise Cuts

Az album első hivatalos ízelítője - melyben a felvételi munkálatok kerültek dokumentálásra - lentebb látható.

A banda leforgatta a lemez első videoklipjét - ez az 'All The Devil's Toys' dalhoz készült, az iCODE Team (Soilwork, Sirenia) munkatársa, Staca Stanimir Lukic rendezésében. Lentebb ez is elérhető.

A csapat nemrégiben vált meg Cat Casino gitárostól, aki egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a további szereplést. A Deathstars maradék tagjai úgy döntöttek, nem keresnek helyére senkit; négy tagú zenekarként készítették a soron következő anyagot.


Itt a DEATHSTARS új dalszöveges videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás