Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az IN FLAMES új albuma "mindenki számára tartogat valamit" - a csapat bemutatta új dalát


2014-06-13

Az In Flames tavaly november elején látott neki új nagylemezének munkálataihoz, mégpedig abban a neves berlini Hansa Stúdióban, ahol korábban a Depeche Mode, a U2 és David Bowie is dolgozott.

A banda új albuma szeptember 9-én jelenik meg, az Epic kiadó jóvoltából. A lemez a 'Siren Charms' címet kapta.

Az In Flames augusztus elején látott neki az új nagylemez dalszerzői munkálataihoz. Az új anyag a tizedik 'Sounds Of A Playground Fading' album folytatása lesz. Björn Gelotte gitáros elárulta, hogy az új korong "tipikus In Flames gitár-riffekkel tarkított" anyagnak ígérkezik.

A finn HC Sanomat magazin Anders Fridén énekessel készített interjút az album kapcsán: "Ezúttal elég nehézkesen mentek a felvételek, mivel szinte feleannyi időnk volt rá, mint előző albumaink esetében. De ugyanakkor ez valahol szándékos is volt, mivel kíváncsiak voltunk, hogy a rajtunk lévő nyomás hozzátesz-e valamit ehhez az albumhoz. Szóval január elején már le is kevertük az anyagot, és most itt vagyunk, és már beszélünk róla. Nagyon jó érzésem van tehát, hogy még maradt is némi előnyünk, és a végeredménnyel is teljes mértékben elégedett vagyok. Ez egy új lépés az In Flames számára. Az emberek minden bizonnyal hallani fognak rajta néhány tipikus In Flames témát, de ugyanakkor meg fogják találni az újat is benne. Ez a lemez minden számára tartogat valamit".

A lemez első single-dala és videoklipje a 'Rusted Nail'-hez készül - ez június 13-án debütál a rádiókban.
"Számomra minden dal zseniális. Most történt első alkalommal az, hogy nem sikerült elsőre kiválasztani egy konkrét single-dalt, szóval a kiadóra bíztuk ezt a döntést. Ők a 'Rusted Nail'-t válaszották, mivel jelenleg ez tükrözi a leginkább azt, ahol az In Flames tart; ez írja le legjobban az új albumot. Ebben a dalba is van egy kis ez, egy kis az... Felőlem bárki választhat bármit, nekem teljesen rendben van mindegyik".
(A Fridén-nel készült friss interjú a lenti lejátszón tekinthető meg teljes egészében.)

Immáron az album borítója (melyet a Space Boy Comics munkatársa, Blake Armstrong készített), valamint a legfrissebb promó-fotó is nyilvános - ezek lentebb láthatók. A tracklista pedig így néz ki:

01. In Plain View
02. Everything’s Gone
03. Paralyzed
04. Through Oblivion
05. With Eyes Wide Open
06. Siren Charms
07. When The World Explodes
08. Rusted Nail
09. Dead Eyes
10. Monsters In The Ballroom
11. Filtered Truth

Az In Flames elsőként a 'Through Oblivion' című számot mutatta be az albumról - ennek audió-verziója a lenti SoundCloud-lejátszón meghallgatható.

A svéd Aftonbladet napilap nemrégiben készített egy két-részes videó-riportot, a banda munkálatait dokumentálván - ezek a lenti lejátszókon tekinthetők meg. A német Metal Hammer magazin pedig friss fotókat tett közzé a stúdióból - ezek ITT láthatók.

További információk és dal-premierek hamarosan...

Másik hír, hogy a banda legutóbbi kislemeze, a 'Deliver Us' nemrégiben kapott platina-minősítést Svédországban, mivel a digitális audió- és videó-eladások mutatója meghaladta a 40,000-es határt.


Az IN FLAMES új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás