Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

STEEL PROPHET - 'A tudás fája'


2014-06-18

Az amerikai metal banda július 4-én adja ki régóta várt 'Omniscient' albumát, melyről bemutatásra került a második videoklip is: itt a 'The Tree of Knowledge'!

A leginkább Steve Kachinsky Blakmoor technikás, virtuóz gitár-jétákáról ismert, hosszú karrierrel rendelkező banda új albumán ismét a legendás Rick Mythiasin énekel, aki a 2002-es 'Unseen' óta először szerepel a Steel Prophet színeiben.

Az 'Omniscient' egy koncepcionális, sci-fi témájú albumnak ígérkezik, "nagy dózisú filozófiával és ideával" - ezáltal minden bizonnyal szép emlékeket kelt majd a banda korai munkájának (főként a 'Dark Hallucinations'-éra) rajongói számára. A tematikát maga Blakmoor ötlötte ki.

A lemez lent látható borítóját a német művész, Timo Würz tervezte. A mű az album központi témáját, a "Tudás fáját" prezentálja. Blakmoor felkérte Würz-öt, hogy készítsen el további 12 illusztrációt; így a lemez minden egyes számát be tudják mutatni vizuális formában is.

A tracklista:
01. Trickery Of The Scourge
02. When I Remake The World (A Key Flaw)
03. 911
04. Chariots Of The Gods
05. The Tree Of Knowledge
06. 666 Is Everywhere (The Heavy Metal Blues)
07. Oleander Deux
08. Aliens, Spaceships And Richard M. Nixon
09. Through Time And Space
10. Funeral For Art
11. Call Of Katahdin
12. Transformation Staircase
13. Bohemian Rhapsody
14. 1984 (George Orwell Is Rolling In His Grave)

Az album első videoklipje immáron elérhető. Az Agent Steel / redemption gitáros Bernie Versailles által rendezett '666 Is Everywhere (The Heavy Metal Blues)' Blackmoor szerint "a metal rajongók 666-os szám iránti megigézettségét prezentálja".
A banda újonnan bemutatta a lemez második klipjét is: a 'The Tree of Knowledge' lentebb szintén megtekinthető.

Az 'Omniscient' megjelenése Európában 2014 július 4-én esedékes; a normál CD-s verzió mellett limitált digibook-ban, dupla bakeliten és digitális formában. Ezzel egyidőben veszi kezdetét a banda tervezés alatt álló európai visszatérése.


STEEL PROPHET - 'A tudás fája'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás