Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Yahoo! jóvoltából teljes egészében meghallgatható az új FOZZY album


2014-07-18

A pankrátor-szupersztár Chris Jericho vezette Fozzy 'Do You Wanna Start A War' címmel, július 22-én adja ki új stúdióalbumát, a Century Media Records jóvoltából. A lemez immáron teljes egészében meghallgatható.

A banda gitárosa, Rich Ward által producelt albumon - ami a Yahoo! Music honlapján érhető el teljes egészében - egyetlen vendég szerepel, a Steel Panther frontembere, Michael Starr, akivel egy ausztrál turnén ismerkedett meg a banda.

Íme a lemez tracklistája:

01. Do You Wanna Start A War
02. Bad Tattoo
03. Lights Go Out
04. Died With You
05. Tonite
06. Brides of Fire
07. One Crazed Anarchist
08. Unstoppable
09. Scarecrow
10. No Good Way
11. SOS
12. Witchery

Az album zenei irányzatát illetően Jericho elmondta: "Ezúttal valamit egy kicsit másképpen szerettünk volna csinálni. Szeretjük például az Avenged Sevenfold-ot, a Five Finger Death Punch-ot, de szeretjük az Iron Maiden-t vagy Ozzy Osbourne-t; de ugyanakkor szeretjük a Pinjk Floyd-ot, a Led Zeppelin-t, a Queen-t, a U2-t és a The Beatles-t is - ezek azok a bandák, akik folyamatosan szélesítik horizontjaikat, de mégis mindig megmarad az eredeti hangzásuk... Persze az zenekar magja mindig ugyanaz, de szeretnek új dolgokat is kipróbálni. Ezúttal tehát mi is szerettük volna felkavarni a dolgokat, és kipróbálni valami újat. Ebből született meg a 'Lights Go Out' single, amire még azok az emberek is rá fognak kattanni, akik ezelőtt nem ismerték a Fozzy-t..."

"A 'Lights Go Out' egy új színfolt lesz a Fozzy spektrumán" - mondta korábban Jericho. "Sötét, szexi, mocskos, kemény és kibaszottul fogós... Ez a dal egy egész új oldalt fog nyitni a hard rock történelem-könyvében. Nem számít, hogy egy klubban táncolsz rá, vagy egy küzdőtérben őrjöngsz vele, a 'Lights Go Out' mindenkit meg fog mozgatni!"

A Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor már a kiszivárgás előtt hallotta az új Fozzy CD-t - ő így jellemezte az anyagot: "sötét, vastag és éles. Zeneileg és dalszövegileg is egy hatalamas dolgot alkotott a banda. Imádom!".

A 'Lights Go Out' című single április végén debütált - lentebb megtekinthető ennek hivatalos dalszöveges videója. Szintén lentebb érhető el az új nagylemez második ízelítője, a 'One Crazed Anarchist' nóta, melyhez az iTunes-on elő-rendelő rajongók azonnali ingyenes letöltéssel juthatnak hozzá. Ezek mellett újonnan bemutatásra került két másik dal ízelítője: részlet a 'Bad Tattoo'-ból és a címadódalból lentebb hallható.

A Fozzy április végén indult észak-amerikai turnéra. Ennek keretében a kontinens legnevesebb fesztiváljain lépnek színpadra (Welcome To Rockville, 98 Rockfest, Carolina Rebellion, Rock On The Range, stb.), olyan előadók társaságában, mint az Avenged Sevenfold, a Volbeat, Rob Zombie vagy a Slayer. A csapat emellett saját turnét is lebonyolít, a Buckcherry-vel közösen.

A Fozzy aktuális albuma a 2012 áprilisában megjelent 'Sin And Bones'. A Century Media Records jóvoltából a boltokba került lemez az első héten több mint 3,400 példányban kelt el USA-szerte; ezzel a 200-as Billboard 143. helyén végzett, a Heatseekers listán pedig 1. lett.


A Yahoo! jóvoltából teljes egészében meghallgatható az új FOZZY album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás