Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az Iron Maiden basszer Steve Harris fia, George és bandája, a THE RAVEN AGE kísérte európai turnéján a British Lion-t


2014-07-26

Az Iron Maiden legendás basszusgitárosa július 8-i kezdettel indult újra európai turnéra szóló-projektje, a British Lion színeiben. A turnén a kisebbik Harris és bandája volt az előzenekar. (videó)

A British Lion európai turnéja Norwich-ből indult, júilus 8-án, és a portugál Nemzetközi Motorostalálkozón ért véget 19-én. Steve Harris bandáját a fia, George által alapított The Raven Age kísérte a koncertek alkalmával. A The Raven Age egy londoni dallamos metal banda, melynek öt tagja "rövid idő alatt nagy barátságra tett szert, közös zeneszeretetük és dalszerzői érzékük révén".

A Dan Wright és George Harris gitárosok által 2009-ben megalapított The Raven Age július 5-én adta ki debütáló EP-jét. Ennek munkálatainak idejére már teljes volt a felállás: Matt Cox basszusgitáros 2012-ben, Michael Burrough énekes és Jai Patel dobos pedig 2013 elején csatlakozott a bandához, ami első turnéját bonyolíthatta most le a British Lion-t kísérvén.

Rajongói felvételek a The Raven Age július 15-i, Toulouse-beli koncertjéről itt láthatók:

A British Lion turnéjáról nemrég ITT számoltunk be.


Az Iron Maiden basszer Steve Harris fia, George és bandája, a THE RAVEN AGE kísérte európai turnéján a British Lion-t
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás