Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az egykori Testament, Mnemic és Mercenary tagok alkotta ONE MACHINE debütáló videoklipje!


2014-08-09

A One Machine bemutatta első hivatalos videoklipjét. A 'The Distortion Of Lies And The Overdriven Truth' című számot a neves dalszerző, Steve Smyth (Testament, Nevermore) írta.

"Rengeteg munkát fektettünk a forgatásba, ami egy remek szakember, Anthony Dubois rendezésében készült" - mondta a dal szerzője. "Később beszállt egy jóbarátom, Mike Sloat is, aki a vágásért felelt. Mindkét sráccal igazán nagyszerű buli együtt dolgozni. Közösen sikerült igazságot adnunk a világ összes elferdített hazugságának".

A többek közt a Testament-ből, a Nevermore-ból és a Forbidden-ből ismert, tehetséges dalszerző / gitáros, Steve Smyth a Scarlet Records-szal kötött lemezszerződést tavaly év végén, így új bandája, a One Machine minden akadály nélkül adhatta ki bemutatkozó, 'The Distortion Of Lies And The Overdriven Truth' című stúdióalbumát, 2014. február 18-án.

A maga Smyth által producelt, és a legendás Roy Z [Halford, Judas Priest, Bruce Dickinson] által kevert album anyagát a West West Side Music Stúdióban rögzítették. A lemez borítóját a korábban a Dark Tranquillity-vel és az Arch Enemy-vel is dolgozó Niklas Sundin készítette.

A csapat első körben saját elnevezésű, 'One Machine' című single-dalát tette közzé - ez a lenti SoundCloud-lejátszón meghallgatható. A banda első promó-videója azonban a fentebb említett, lentebb pedig megtekinthető címadódalhoz készült.

A One Machine egy nemzetközi banda, melynek tagjait Smyth gondos odafigyeléssel válogatta össze: Mikkel Sandager (Mercenary) énekes, Jamie Hunt (Biomechanical) másod-gitáros, Tomas "O'Beast" Koefoed (ex-Mnemic) basszsgitáros és Michele Sanna dobos (habár az albumon az olasz progresszív Chaoswave banda ütőse, Raphael Saini játszik).

"Jamie játéka kiváló balanszban van az enyémmel; ez már akkor kiderült, amikor először összeültünk dalszerzés céljából" - mondja Smyth. "Mikkel akkor jött a képbe, amikor korábbi bandáink közösen turnéztak - ekkor fedeztem fel, milyen lenyűgöző hangszínnel és mennyiféle karakterrel rendelkezik. Tökéletesen illik tehát ő is ebbe a bandába! Tomas pedig nyilvánvaló választás volt, lévén ő napjaink egyik legjobb basszerosa. Olyan új dimenziókat hozott ezekbe a dalokba, melyek nélküle nem is lennének az igaziak".


Itt az egykori Testament, Mnemic és Mercenary tagok alkotta ONE MACHINE debütáló videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás