Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Négy-lemezes box-szettel jelentkezik szeptemberben a KATATONIA


2014-08-15

A svéd dark rockerek 'Last Fair Day Gone Night' címmel adják ki szeptember 15-én új, 2 CD-t és 2 DVD-t tartalmazó anyagukat.

A "bánattal teli metal" svéd mesterei a londoni Koko-ban adtak egy nagyszabású koncertet 2011-ben, miközben profi szakemberek kezében forogtak a kamerák és a lehető legjobb minőségű hangtechnikai felszerelések szalagai. A fellépés egy ünnepi rendezvény volt, mivel ekkor zajlott a banda 20. évfordulós turnéja, egybekötvén a 2001-es 'Last Fair Deal Gone Down' című album egy-évtizedes ceremóniájával. A Katatonia fő dalszerzői, Jonas Renkse és Anders Nyström, Daniel Liljekvist dobossal, Per Eriksson gitárossal és Niklas Sandin basszerossal egészült ki ezen kibővített szett során, melynek keretében elhangzott számos klasszikus is a múltból és a jelenből.

Az ünnepet összefoglaló 'Last Fair Day Gone Night' kiadvány tehát egy négy-lemezes box-szett lesz, kibővítvén dokumentációkkal, és korábban be nem mutatott interjúkkal. Íme a tartalom:

CD1
01. Dispossession
02. Chrome
03. We Must Bury You
04. Teargas
05. I Transpire
06. Tonight's Music
07. Clean Today
08. The Future Of Speech
09. Passing Bird
10. Sweet Nurse
11. Don't Tell A Soul

CD2
01. Brave
02. Nephilim
03. My Twin
04. I Break
05. Right Into The Bliss
06. The Promise Of Deceit
07. Wait Outside
08. The Longest Year
09. July
10. New Night
11. Dissolving Bonds
12. Forsaker

DVD1
'Last Fair Day Gone Night' koncert-film

DVD2
20. évfordulós karrier-összefoglaló dokumentáció

A kiadvány borítóját, és a szövegkönyvben található fotók, illusztrációkat a banda régi partnere, Travis Smith készítette.

Ízelítő lentebb látható.

A szóban forgó koncert óta egyébként két tag is kilépett a bandából: Per "Sodomizer" Eriksson gitáros idén februárban távozott, "különböző nézőpontbeli eltérések, és azon tény okán, hogy Per tavaly úgy döntött, Barcelonába költözik". Daniel Liljekvist dobos áprilisban intett búcsút a Katatoniának, mondván "képtelenség összeegyeztetni a családi ügyeket és a zenekar tevékenységeit".

A Katatonia legutóbbi kiadványa 'Dethroned And Uncrowned' címmel jelent meg tavaly szeptemberben. Ezen az albumon a banda eddigi legsikeresebb albumuk, a 'Dead End Kings' dalait öntötte új formába; "új elemekkel és hangulatokkal".


Négy-lemezes box-szettel jelentkezik szeptemberben a KATATONIA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás