Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben jelenik meg a SYMPHONY X basszer Mike LePond első szólóalbuma


2014-08-22

A UDR/Warner gondozásában kerül kiadásra szeptember 26-án a Symphony X basszusgitárosának első szólólemeze, a 'Silent Assassins'.

Egy előzetes sajtó-kritika szerint, a 'Mike LePond's Silent Assassins' album egy fantasztikus heavy-power metal korong, ami Mike LePond múlt- és jelenbeli kedvenceinek hatásait adja vissza. Erős ének-témák, perzselő riffek, epikus stílus: ez az anyag minden metalista számára élvezetes kikapcsolódást nyújt".

Az albumon a következő zenészek kaptak szerepet: "Metal" Mike Chlasciak (Halford, Testament), a Symphony X szólógitárosa, Michael Romeo és Alan Tecchio (Watchtower, Hades) énekes. Maga LePond basszus- és ritmusgitáron játszik.

"Ez a CD teljes egészében én vagyok. Én írtam minden zenét, én írtam az összes dalszöveget. Ez lett az egyik legkielégítőbb dolog, amit valaha is csináltam; szóval már alig várom, hogy megoszthassam az élményt a rajongókkal. Csatlakozzatok hozzám, és ünnepeljük együtt a heavy metal dicsőségét" - közölte LePond.
"Remekeül kialakított dalokkal találkozhattok ezen az albumon!" - tette hozzá Chlasciak. "Roppant módon ajánlott azoknak, akik keményen szeretik a metalt".

A tracklista:
01. Apocalypse Rider
02. Red Death
03. The Quest
04. The Outsider
05. Masada
06. Silent Assassins
07. Ragnarok
08. The Progeny
09. Oath Of Honor


Szeptemberben jelenik meg a SYMPHONY X basszer Mike LePond első szólóalbuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás