Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Symphony X és Stratovarius tagok játszanak az új MINDMAZE albumon


2014-08-23

Az Inner Wound Recordings kiadó szárnyai alá vette a MindMaze nevezetű amerikai progresszív power metal csapatot.

A banda 'Back From The Edge' címmel jelenteti meg új nagylemezét, Európában október 24-én, Észak-Amerikában pedig október 28-án.

A MindMaze nagysikerű debütáló albuma, a 'Mask Of Lies' folytatása ezúttal sem okoz csalódást a rajongóknak, mivel az erőteljes dallamok, riffek, fordulatos szólamok és elsőosztályú dalszerzői munkák itt is hasonlóan megmutatkoznak. A különbség mindössze annyi, hogy ahelyett, hogy a különböző zenei hatások egyes darabjait gyűjtenék össze, a tagok ezúttal egy erősebb, egységesebb identitás kialakítása felé vették az irányt.

A 'Back From The Edge' összes dalában a Symphony X basszusgitárosa, Mike LePond játszik (mivel az eredeti tag, Rich Pasqualone tavaly év végén kilépett a bandából), de feltűnik a lemezen a Stratovarius legendás billentyűse, Jens Johansson is, aki a 'Moment Of Flight' című tételhez járul hozzá egy zseniális szólóval. Az új dalokban emellett feltűnnek az ausztrál Lord, a Pharaoh és a Draekon zenekarok egyes tagjai is.

A banda nemrég a következőket nyilatkozta LePond részvételével kapcsolatban: "Szeretjük Rich-et, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben. Saját jövőnk tekintetében azonban haladnunk kell előre - nem más lett az új basszusgitárosunk, mint a Symphony X-ből ismert barátunk, Mike LePond, aki a teljes album ráeső részét elvállalta. Hatalmas megtiszteltetés, hogy barátunknak tudhatjuk őt, és közösen dolgozhatunk vele. Minden szempontból ő az egyik legklasszikusabb srác a zeneiparban".

A lemez lent látható borítóját Carl-Andre Beckston [Seventh Wonder, Harem Scarem, Brazen Abbot] tervezte. Íme a tracklista:

01. Back from the Edge
02. Through the Open Door
03. Moment of Flight
04. Dreamwalker
05. The Machine Stops
06. Consequence of Choice
07. End of Eternity
08. Onward (Destiny Calls II)

A lemez immáron elő-rendelhető az Inner Wound kiadó honlapján.

Bővebb infók a bandáról: www.mindmazeband.com

A MindMaze debütáló 'Mask Of Lies' albuma 2013 februárjában látott napvilágot. A lemez hatalmas sikereknek örvendett világszerte: a független kiadásban megjelent korong forgalomba kerül példányainak 90%-a már az első 10 hónapban elkelt.


Symphony X és Stratovarius tagok játszanak az új MINDMAZE albumon
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás