Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült az egykori Trouble-zenészek alkotta THE SKULL debütáló albuma - itt a legújabb ízelítő-nóta!


2014-10-06

A legendás doom metal banda, a Trouble két tagja - Eric Wagner énekes és Jeff "Oly" Olson dobos - és új formációjuk, a The Skull együttes novemberben adja ki bemutatkozó nagylemezét.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A szintén a Trouble zenekarból ismert Ron Holzner basszusgitárossal, Lothar Keller (Sacred Dawn) gitárossal, valamint az ex-Pentagram pengetőssel, Matt Goldsborough-val kiegészülő The Skull idén tavasszal vette fel első albumát, ami a 'For Those Which Are Asleep' címet kapta. Wagner, Holzner és Olson ez alkalommal dolgozott először közösen a Trouble nagysikerű 1995-ös, 'Plastic Green Head' lemezének munkálatai óta.

A november 4-én, a Tee Pee Records jóvoltából megjelenő 'For Those Which Are Asleep' lemezen minden olyan "apokaliptikus doom-elem" megtalálható, amit a Trouble az 1984-es bemutatkozása óta tökéletesre csiszolt. A különbség mindössze annyi, hogy a The Skull egy "éhség által vezérelt, új vénákkal felvértezett, friss alakulat".

Íme a lemez tracklistája:

01. Trapped Inside My Mind
02. The Touch Of Reality
03. Sick Of It All
04. The Door
05. Send Judas Down
06. A New Generation
07. Till The Sun Turns Black
08. For Those Which Are Asleep
09. Sometime Yesterday Mourning
10. The Last Judgment

Ízelítő-dalok ('Sometime Yesterday Mourning', 'The Last Judgement' és a frissen közzétett 'Till the Sun Turns Black') lentebb hallhatók.

Másik hír, hogy a The Skull hamarosan egy kisebb fesztivál-turnéra indul, melynek keretében megünneplik a Trouble legendás debütáló, 'Psalm 9' című albumának 30. évfordulóját. A banda teljes egészében előadja a klasszikus lemezt (melyet Wagner és Olson közösen írt) az alábbi rendezvényeken: Wings Of Metal fesztivál - augusztus 29., Montreal; Vultures Of Volume fesztivál - augusztus 30., Delaware; Day Of Doom fesztivál - október 10., Barcelona.

theskullthosecd


Elkészült az egykori Trouble-zenészek alkotta THE SKULL debütáló albuma - itt a legújabb ízelítő-nóta!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás