Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Búcsúturnéra indul a SHADOWS FALL


2014-08-26

A Massachusetts-i metal banda kevesebb mint egy héten belül indítja útjára végső európai turnéját.

A 'Hell On Earth' elnevezésű búcsúturné - melyet követően "hosszú szünetet" tart a banda - további résztvevői lesznek: az Unearth, a The Acacia Strain és a War Of Ages zenekarok. A körút augusztus 29-én indul Frankfurtban, és szeptember 14-én ér véget.

A Shadows Fall a tervek szerint a jövő év folyamán egy nagyszabású észak-amerikai turnét is lebonyolít, az "áltmeneti visszavonulás" előtt, melynek okai elsősorban családi, időbeosztásbeli és pénzügyi okokra vezethető vissza (a banda két tagjának is újszülött gyermeke van).

"Pénzügyileg sosem volt még ennyire nehéz a turnézás, mint manapság, Amikor biztonságban szeretnéd tudni családod jövőjét, meg kell hozni néhány döntést... A másik indok az, hogy szólógitárosunk (Jon Donais) jelenleg az Anthrax-szel turnézik, ami szintén megnehezíti a mi dolgunkat. Így tehát ő nem is fog részt venni európai búcsúturnénkon - helyére ezúttal is Felipe Roa érkezik, akiért mi nagyon hálásak vagyunk. A körút erejéig szintén visszatér hozzánk eredeti basszusgitárosunk, Paul Romanko, aki az elmúlt két évben gyereknevelés okán volt távol.
Mindannyiónk számára nehéz volt ez a döntés, de jelenleg ezt a megoldást éreztük a legjobbnak. Nem utáljuk egymást, nincs semmi keserűség; nagyon szép időket töltöttünk együtt, de most egy kicsit lelassultunk, és eljöttnek éreztük az időt arra, hogy új élet-fejezetekbe kezdjünk.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki támogatta a Shadows Fall-t az évek során. Nélkületek nem tudtunk volna eljutni semeddig
".

Az európai turné dátumai és állomásai ITT olvashatók.

A Shadows Fall legutóbbi nagylemeze 'Fire From The Sky' címmel jelent meg, 2012 májusában, a Razor & Tie kiadó jóvoltából. Az album - melyről bővebben ITT írtunk - a megjelenés első hetében több mint 10,000 példányban kelt el az USA-ban; ezáltal a Billboard 38. helyén végzett.


Búcsúturnéra indul a SHADOWS FALL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás