Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANAAL NATRAKH - 'Desideratum' címmel jelenik meg az új nagylemez; itt az első single!


2014-08-28

A brit black metal / grindcore banda nemrégiben szerződést kötött a Metal Blade Records kiadóval. Ennek első kézzel fogható eredménye lesz a 'Desideratum' című album.

"Nagyon örülünk, hogy szárnyai alá vett minket a Metal Blade Records. Mindez azt jelenti, hogy néhány igazán hatalmas előadó rostájába kerültünk be; egy olyan kiadó csapatába, ami számos legendás albumot tudhat maga mögött. Csak kevés olyan kiadó van, ami a Metal Blade közelébe érhet. A cég hírnevével magunk mögött, alig várjuk már, hogy eddig meg nem álmodott szintekre juthassunk" - közölte nemrég a csapat az új szerződés kapcsán.

A "armageddon, a gyűlölet és az erőszak megzenésítőjeként" ismeretes Anaal Natrakh az 1999-es megalakulás óta 7 nagylemezt és 1 EP-t adott ki - mindet rendkívüli szakmai sikerek övezték. Több lemezük is felkerül néhány neves magazin (pl. a Terrorizer) év végi toplistájának aranyérmes helyére, kiérdemelvén ezzel a kortárs extrém metal műfaj pionírja címet. A zenekar többek közt olyan előadókkal működött közre az évek során, mint Csihar Attila (Mayhem), Shane Embury és Danny Herrera (Napalm Death), Nick Barker (Cradle Of Filth, Dimmu Borgir) vagy Sethlans Teitan (Watain).
Az Anaal Nathrakh legnagyobb sikereit a legutóbbi 'Vanitas' albumnak köszönhetően érte el: 'A legjobb énekes', 'A legjobb banda', 'Az év albuma' címet is elnyerte a Terrorizer közönség-szavazásán. Új, 2014. október 28-án megjelenő, 'Desideratum' című nagylemezükkel, és a Metal Blade-del közös munkával ezt a tendenciát kívánják még magasabb fokozatra kapcsolni.

A Mick Kenney gitáros / basszusgitáros / programozó producelésében, David Hunt énekes közreműködésében a birminghami Necrodeath Stúdióban rögzített, és a kaliforniai The Black Flamingo falai közt mixelt 'Desideratum' az alábbi dalokat tartalmazza:

01. Acheronta Movebimu
02. Monstrum In Animo
03. The One Thing Needful
04. A Firm Foundation Of Unyielding Despair
05. Desideratum
06. Idol
07. Sub Specie Aeterni (Of Maggots, And Humanity)
08. The Joystream
09. Rage And Red
10. Ita Mori

Az 'Idol' című single-dal a lenti lejátszón meghallgatható.


ANAAL NATRAKH - 'Desideratum' címmel jelenik meg az új nagylemez; itt az első single!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás