Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1349 - elkészült a 'Slaves' videoklipje


2014-09-25

A "norvég sötétség zenei megvalósítója", az 1349 zenekar márciusban újra-szerződött az Indie Recordings kiadóval. Szeptember végén jön az újabb bosszú!

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Négy hosszú évvel a 'Demonoir' című mestermű kiadása után, a csapat 2014. szeptember 29-én dobja piacra a friss korongot, 'Massive Cauldron Of Chaos' címmel.

"Azzal az ötlettel vonultunk stúdióba, hogy összedobjunk mindent, amiről az 1349 szól; megszórjuk némi friss hozzávalóval, és elkészítsük eddigi leghatásosabb elixírünket. A lélek összetevőit ezúttal is egy rendkívül ambíciózus hozzáállás alapozza meg. Jelenleg is forr a főzet - érezzétek a tüzet. Készül a legízletesebb és egyben legveszélyesebb méreg, amiről álmodni sem mertek. Üdvözlünk titeket a Pokolban!".

Összefoglalván az új album stúdiós munkálatait, az 1349 egy öt-részes dokumentációs videót mutatott be. A kisfilmek a lenti lejátszókon érhetőek el.

A 'Massive Cauldron Of Chaos' tracklistája így néz ki:

01. Cauldron
02. Slaves
03. Exorcism
04. Postmortem
05. Mengele's
06. Golem
07. Chained
08. Godslayer

Az új nagylemez kiadását megelőzően, az 1349 egy ízelítő single-t jelentetett meg, 'Slaves' címmel. Az április 4-én forgalomba került 7-inches bakelit-kislemez 666 limitált példányszámban érhető el, az eredeti digitális formátum mellett. A 'Slaves'-hez nemrég elkészült a hivatalos videoklip, valamint egy dalszöveges kisfilm is - ezek a cikk legalján tekinthetőek meg.
"A 'Slaves' dalt választottuk ki elsőként, mivel ez tükrözi a legjobban a soron következő album romboló lelkületét" - mondta az énekes, Ravn. "Nagy büszkeséggel szabadítjuk a világra ezt a nótát".

A banda április-május folyamán a Behemoth és a Goatwhore társaságában járta az Államokat. Ezt egy nagyszabású európai turné lemezbemutató követi novemberben.
"Izgatottan jelentjük be a 'Chaos Raids Europe' elnevezésű turnét. 2005 óta nem sokat koncerteztünk Európában, ezért itt az idő, hogy az ezen a kontinens élő rajongók is átélhessenek néhány szentségtelen black metallal átitatott estét. Ezzel a körúttal indul új albumunk, a 'Massive Cauldron Of Chaos' promóciója, tehát a jóöreg klasszikusok mellett elhangzik majd néhány friss nóta is!".


1349 - elkészült a 'Slaves' videoklipje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás