Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ronny Munroe énekes kilépett a METAL CHURCH zenekarból


2014-09-25

A legendás metal banda énekese, Ronny Munroe "más érdekeltségű projektekben" szeretne karriert építeni.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"10 év, négy album és számos nagyszerű buli és koncert után énekesünk, Ronny Munroe elhagyja a Metal Church-öt annak érdekében, hogy más érdekeltségű projektekben vehessen részt. Mindez sajnálatos, de érthető. Szép sikereket kívánunk Ronny-nak jövőbeni törekvései során. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a Metal Church nem hal meg; sőt, sokkal több élet van benne, mint valaha. Hamarosan nagy bejelentésekkel szolgálunk" - közölték a banda maradék tagjai.

Munroe június 24-én adta ki harmadik szólólemezét, 'Electric Wake' címmel, a Rat Pak Records jóvoltából. Az albumon olyan vendégek kaptak helyet, mint George Lynch (ex-Dokken, KXM, Lynch Mob), Paul Kleff (ex-Firewolfe), Dave Rude (Tesla) és Pamela Moore ("Mary Nővér", Queensryche). A lemezről bővebben ITT írtunk.

Munroe - aki Metal Church történetének harmadik énekese volt - nemrégiben arról beszélt, hogy gyerekkorában Ronnie James Dio hangja és a klasszikus Rainbow dal, a 'Man On The Silver Mountain' révén döntött úgy, hogy énekes lesz. "Ez a hatás megmutatkozik az új korongon is" - nyilatkozta Munroe az Auburn Reporter magazinnak. "Olyasvalamit szerettem volna létrehozni, ami teljesen új, de ugyanakkor megmutatkoznak benne azok az elemek, melyeket hatásként tartok számon. Két évbe telt a dalszerzői munkálat, mire elkezdhettem a rögzítést; és végén tényleg sokkal tökéletesebb lett ez a munka, mint amilyennek elképzeltem".

Munroe 2003-ban lépett be a Metal Church-be (ő váltotta a Griffin zenekarból ismert William McKay-t). Habár a banda utolsó előtti lemeze, a 'This Present Wasteland' megjelenését követően feloszlott, 2012-ben új felállással tér vissza a csapat, melyet Munroe mellett Kurdt Vanderhoof és Jay Reynolds gitárosok, Steve Unger basszusgitáros és Jeff Plate dobos alkotott. A zenekar Metal Church tavaly október 22-én adta ki visszatérő, 'Generation Nothing' című albumát. Erről bővebben ITT írtunk.

Az énekes az új Metal Church album megjelenése előtt a következőket nyilatkozta: "Az elkövetkezendő években elsősorban a Metal Church-re és saját szóló-projektemre szeretnék fókuszálni. Hogy részt fogok-e venni más projektekben is? Igen, mert erre szükség van a túlélés érdekében. Viszont soha többé nem akarok nagy nevű banda tagja lenni. Úgy érzem, most tértem haza".


Ronny Munroe énekes kilépett a METAL CHURCH zenekarból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás