Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Venom klasszikusokat adott elő Londonban az M:PIRE OF EVIL


2015-02-05

Az egykori Venom tagok (Jeff "Mantas" Dunn és Tony "Demolition Man" Dolan) alkotta brit M:Pire Of Evil február elsején Londonban koncertezett. Az Electric Ballroom klubban elhangzott két Venom klasszikus, a 'Black Metal' és a 'Countess Bathory' is:

A csapat január 30-án a hollandiai Enschedében is fellépett:

Az M:Pire Of Evil zenekar a közeljövőben adja ki legújabb stúdió-munkáját, az 'Unleashed' című albumot. Ezt két felvezető kiadvány előzte meg. A banda saját honlapján keresztül jelentette be nemrégiben, hogy elkészült a legújabb koncertlemez, a 'Double Jeopardy', valamint egy közös split-album a Grazed együttessel (melyen egy Venom feldolgozást ad elő a banda). Mindezek mellett a 'Creatures Of The Black' EP, a 'Hell To The Holy', valamint a 'Crucified' single-dalok is újra-kiadásra kerültek 7-inches bakelit formájában.

Ezen kiadványok a Dolan (ex-Venom) és Jeff Dunn (ex-Venom, Mantas), valamint Marc Jackson (JXN) dobos alkotta M:Pire Of Evil soron következő nagylemezét hivatottak felvezetni - ez 'Unleashed' címmel kerül kiadásra 2015 tavaszán, az alábbi tracklistával:

01. Electric Hell
02. A Dead Sea
03. Dein Fleisch'
04. Preacher Man
05. Bad Blood
06. Holy Water
07. The Evil That They Do
08. Visceral
09. Something Wicked
10. Black Serenity

Rövid instrumentális demó-ízelítők az albumról ITT érhetők el.

További infók hamarosan...


Videó: Venom klasszikusokat adott elő Londonban az M:PIRE OF EVIL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás