Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Unforgiven' - itt a brit prog-metalista THRESHOLD új videoklipje!


2014-10-30

A Threshold új nagylemeze szeptemberben került kiadásra, 'For The Journey' címmel. A lemezről a banda frissen mutatta be az első videoklipet. Íme az 'Unforgiven':

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A 2012-es 'March Of Progress' album folytatásának rögzítése az angliai Thin Ice Stúdióban zajlott, Karl Groom gitáros és Richard West billentyűs producelésében. Utóbbi így nyilatkozott: "A felvételek csodálatos folyamban haladtak; valóban nagyon élveztük a munkálatokat. Úgy érzem, egy rendkívül szilárd albumot csináltunk; sőt ez lett az eddigi legerősebb lemezünk".

"Valóban ez az egyik legerősebb lemezünk, és ezt volt eddig a legélvezetesebb elkészíteni. Legalább ezerszer meghallgattam a felvételeket követően, és most, hogy azok véget értek, még mindig nem tudok leállni vele" - tette hozzá a billentyűs.

Nemrégiben napvilágot látott az album munkálatai során készült első stúdió-videó, melyben Karl Groom vezeti végig a nézőt a stúdióban, valamint mutatja be a felvételek során használt gitárját. Ez lentebb tekinthető meg.

A Threshold áprilisban tartott egy kisebb szünetet a munkáltok során - ekkor Németországban és Hollandiában is voltak fellépéseik. Az album végleges keverése májusban volt esedékes, szintén a Thin Ice Stúdióban. A maszterizálást ettől függetlenül a neves finn hangtechnikus, Mika Jussila végezte, a Finnvox falai között.

Íme a szeptember 22-én, a Nuclear Blast jóvoltából megjelent lemez tracklistája:

01. Watchtower On The Moon
02. Unforgiven
03. The Box
04. Turned To Dust
05. Lost In Your Memory
06. Autumn Red
07. The Mystery Show
08. Siren Sky

Bónuszok:
09. I Wish I Could (digipak, bakelit és digitális verzió)
10. Lost In Your Memory (akusztikus változat) (bakelit és digitáls verzió)

Első ízelítőképpen korábban napvilágot látott a 'Watchtower on the Moon' hivatalos dalszöveges videója - ez lentebb érhető el.

Az új Threshold album borítóját a lengyel művész, Leszek Bujnowski készítette, akire a zenekar tagjai az Internet segítségével találtak. "Láttuk, hogy korábban már rengeteg csodálatos művet készített, ezért úgy gondoltuk, ő lenne a tökéletes alany az új Threshold borítóhoz" - mondta a gitáros.

A banda kilencedik nagylemeze, a 'March Of Progress'-en 2012 augusztusában jelent meg, szintén a Nuclear Blast jóvoltából. Az album Daniel Wilson eredeti énekes visszatérését fémjelzi, mely elődje, Andrew "Mac" McDermott augusztusi halála után történt meg.


'Unforgiven' - itt a brit prog-metalista THRESHOLD új videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás