Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új dalszöveges videó Jorn Lande és Trond Holter közös 'Dracula' albumáról!


2015-02-10

'Swing Of Death' címmel jelenik meg januárban a norvég énekes, Jorn Lande (Masterplan, Ark) és szólóbandájának (illetve a Wig Wam nevű glam-zenekarnak) gitárosa, Trond Holter közös rockoperája.

"Egy démoni módon csodálatos love-story, melyet Bram Stoker 'Drakula' című műve ihletett..." - jellemezte az új kompozíciót Jorn Lande, akit nemrégiben neveztek ki Norvégiában a Nap Hercegének. "Az elmúlt négy évben kisebb-nagyobb megszakításokkal dolgoztunk ezen az epikus albumon, ami még véletlenül sem egy tipikus rockopera, a megszokott mesemondóval és hosszú instrumentális részekkel - annál inkább egy sötét és dallamos rockalbum, tele potenciális rádió-slágerekkel".

A 'Dracula - Swing Of Death' című lemezen közrműködő gitáros, Trond Holter többek közt a norvég glam-metalista Wig Wam zenekar szólistájaként lehet ismerős a műfaj rajongói számára; de ő volt a '90-es évek elején befutott Dream Police együttes egyik alapítója. Holter jelenleg tagja a Jorn-bandának is - ő gitározik az énekes aktuális, nyolcadik, 'Traveller' című stúdióalbumán.

A "változatos zenei tájképeket dallamos és sláger-gyanús dalok formájában bemutató" lemez 2015. január 23-án került a boltokba Európában (Észak-Amerikában január 27-én), a Frontiers Records jóvoltából, a lent látható borítóval. Íme a lemez végleges tracklistája:

01. Hands Of Your God
02. Walking On Water
03. Swing Of Death
04. Masquerade Ball
05. Save Me
06. River Of Tears
07. Queen Of The Dead
08. Into The Dark
09. True Love Through Blood (instrumentális)
10. Under The Gun

Az albumon az alábbi zenészek működnek közre:

* Jorn Lande: ének
* Trond Holter: gitár, zongora
* Bernt Jansen: basszusgitár
* Per Morten Bergseth: dobok
* Lena Fløitmoen: ének és vokál a 'Save Me'; a 'River Of Tears', az 'Into The Dark', az 'Under The Gun' és a 'Swing Of Death' dalokban

Íme a 'Dracula' album hivatalos ízelítője:

A projekt első hivatalos videoklipje a 'Walking On Water' című számhoz készült. Íme a premier:

A lemez megjelenése apropójából a projekt egy új dalszöveges videóval jelentkezett. A 'Queen Of The Dead' lyric-videó itt érhető el:


Itt az új dalszöveges videó Jorn Lande és Trond Holter közös 'Dracula' albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás