Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Herman Frank gitáros és Stefan Schwarzmann dobos távozott az ACCEPT-ből


2014-12-29

[FRISSÍTVE] Duplán megfogyatkozott a legendás német-amerikai metal banda felállása: Herman Frank és Stefan Schwarzmann nem tagja többé az Accept-nek.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A zenekar közleménye így szól: "Az Accept szeretné megköszönni Herman Frank-nak és Stefan Schwarzmann-nak, hogy az elmúlt négy esztendőben elérhetőek voltak számunkra, és velünk együtt pusztították a színpadokat! Mi magunk és a rajongóink is jól tudják, hogy mindkettőjüknek megvan a saját karrierje; ebből kifolyólag saját akaratunk ellenére is időbeosztásbeli problémákba ütköztünk.
Herman és Stefan immáron a
Panzer színeiben áll készen a világ leigázására; ehhez pedig a Nuclear Blast szerződése és bandájuk új lemeze biztosít energiát. Barátokként válunk el; így csak a legnagyobb sikereket kívánhatjuk nekik! Mi pedig felkészülünk egy intenzív turnézással teli 2015-ös évre. Köszönet minden rajongónak a támogatásért, és a nagyszerű 2014-es esztendőért!".

Frank első körben 1982 és 1984, Schwarzmann pedig 1994 és 1995 között volt az Accept tagja. Ezt követően mindketten 2005-ben (egy fesztivál-fellépés erejéig), majd 2009-ben csatlakoztak hivatalos tagként újra a bandához. A gitáros tehát a klasszikus '83-as 'Balls To The Wall' lemezen, valamint - hasonlóan a doboshoz - a legutóbbi három stúdióalbumon (2010 - 'Blood of the Nations', 2012 - 'Stalingrad', 2014 - 'Blind Rage') zenélt. Jelenleg mindketten a német all-star metal zenekar, a Panzer felállását erősítik (ennek a bandának tagja a Destruction frontembere, Schmier is).

A Panzer első album november 28-án került forgalomba, 'Send Them All To Hell' címmel. Erről bővebben ITT írtunk.

Az Accept augusztus 15-én adta ki új nagylemezét, a 'Blind Rage'-et, ami az első hét után a hivatalos német zenei toplista aranyérmes helyén debütált. A Nuclear Blast jóvoltából augusztus 15-én megjelent albumot ezúttal is Andy Sneap producelte. A 'Blind Rage' immáron a harmadik Accept lemez Mark Tornillo (T.T. Quick) énekessel. A legutóbbi, 2012 áprilisában megjelent 'Stalingrad' című album 5,400 példányban kelt el a megjelenés első hetében, az Egyesült Államokban - ezzel a 200-as Billboard lista 81. helyén végzett. Bővebben az albumról ITT írtunk.


Herman Frank gitáros és Stefan Schwarzmann dobos távozott az ACCEPT-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás