Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HOLYCIDE - új videoklip az Avulsed énekesével felálló spanyol thrasherek debütáló EP-jéről


2015-10-13

A Dave Rotten (Avulsed) énekes által vezetett Holycide 'Toxic Mutation' címmel adta ki debütáló mini-albumát, 2015. február 10-én.

A 'Toxic Mutation' lemez rögzítése és keverése több mint öt hónapot vett igénybe, mivel a felvételek különböző stúdiókban zajlottak. A hanganyag mixere és a maszterizálásért felelős technikus Raúl Fournier "Furni" volt, aki saját Overhead Stúdiójában látta el feladatát.

A bemutatkozó Holycide EP - melynek lent látható borítóját Mark Riddick amerikai grafikus tervezte - öt eredeti nótát, valamint egy Dark Angel feldolgozást ('Merciless Death') tartalmaz; mindezt a "friss, agresszív, dinamikus, intenzív és dallamos thrash metal vénájában"; "márpedig ezek a jelzők egy olyan stílust takarnak, amit minden valószínűséggel nagyon régen hallottál utoljára" - olvasható egy előzetes közleményben.

Íme a lemez tracklistája:

01. No Escape
02. Blood Typhoon
03. Apocalypse Riders
04. Radiation Endgame
05. Life Turned To Dust
06. Merciless Death (Dark Angel feldolgozás)

Nemrég megjelent az 'Apocalypse Riders' hivatalos dalszöveges videója, október elején pedig debütált a címadódal videoklipje, amit Mikel Larequi rendezett:

 



Dave Rotten
a legendás madridi Avulsed zenekar alapítója. 1991-ben hozta létre első bandáját, miután véget ért számára a kötelező katonai szolgálat. Az Avulsed története nem sokkal ezután, az 1992-es 'Embalmed in Blood' című demóval indult. A csapat azóta is a spanyol death metal színtér érinthetetlen zászlóvivője.

 


HOLYCIDE - új videoklip az Avulsed énekesével felálló spanyol thrasherek debütáló EP-jéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás