Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalokat rögzít a STONE TEMPLE PILOTS és Chester Bennington - friss fotók a stúdióból


2015-01-20

A Stone Temple Pilots basszusgitárosa, Robert DeLeo néhány napja egy Twitter-posztban adta hírül, hogy bandája az elmúlt hetet zeneszerzéssel töltötte.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Stone Temple Pilots - azaz Dean DeLeo, Robert DeLeo és Eric Kretz - tavaly előtt adta első turnéját a Linkin Park-os Chester Bennington énekessel (erről ITT írtunk). A csapat október 8-án adta ki 'High Rise' című EP-jét EP-jét, ami 12,000 példányban kelt el Észak-Amerikában, a megjelenés első hetében; ezzel a Billboard 24. helyén végzett.

Az új nagylemez felvételei a tervezettnél később kezdődtek meg, mivel nemrégiben Bennington elsőszámú bandája, a Linkin Park is új albumot adott ki. A S.T.P. ezt az időt is kihasználta - ekkor íródtak a vadonatúj dalok, melyeket január 12-i kezdettel rögzít a banda:

A Stone Temple Pilots 2013 elején rúgta ki Scott Weiland énekest, majd perelte be őt, mondván Weiland szabotálta a banda 20. évfordulós turnéját azzal, hogy rendszeresen késett a koncertekről, valamint promóciós fellépéseket hagyott ki. Az énekes ezt nem hagyta annyiban: ellen-perelte egykori bandatársait, 5 millió dolláros kártérítést követelvén az általa elszenvedett "veszteségekért", az "ellene szőtt összeesküvésért", valamint "a Stone Temple Pilots név jogtalan használatáért".

A banda utolsó nagylemeze Scott Weiland-del 2010-ben jelent meg 'Stone Temple Pilots' címmel - ez 62,000 példányban kelt el az USA-ban az első héten (Billboard 2. hely).


Új dalokat rögzít a STONE TEMPLE PILOTS és Chester Bennington - friss fotók a stúdióból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás