Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SOILWORK - itt a második performansz-klip a "Helsinki szívében" rögzített DVD-ről!


2015-03-06

A Soilwork 2014. március 21-én, a Helsinki-beli Circus klubban adott nagyszabású koncertet, melynek során - számos vendégzenész társaságában - teljes munkásságukat felelevenítették.

A Soilwork első audió-vizuális dokumentációjához nem volt nehéz kiválasztani a megfelelő helyszínt, mivel a finn fővárost mindig is második otthonuknak tekintették a tagok. A Soilwork Skandináviában 2014 tavaszára kizárólag ezt a fellépést ütemezte be, így a koncert tökéletes apropó volt egy DVD elkészítésére.

Björn "Speed" Strid énekes a koncertet megelőzően az alábbiakat közölte: "El sem tudom mondani, mennyire izgatottak vagyunk első DVD-nk rögzítése miatt. Ez a rendkívül speciális és egyedi esemény abban a csodálatos Helsinki-ben kerül megrendezésre, ahol az elkötelezett rajongóknak köszönhetően megannyi sikeres pillanatot megéltünk már. A koncert március 21-én lesz, a The Circus klubban.
Ha belegondolunk, hogy 1998-ban adtuk ki első albumunkat... épp itt volt már az ideje egy DVD-nek is!
Alig várjuk már, hogy megoszthassuk Veletek ezt a különleges momentumot! A koncerten minden lemezünkről fog dalokat játszani; arról nem is beszélve, hogy számos rendkívüli vendéget is meghívtunk... Mindemellett, az első 500 érkező közül random kiválasztunk 25 rajongót, akik a buli után részt vehetnek a banda tagjaival közös after-partin!
".

A koncert felvételeinél Jouni Markkanen producer, valamint az a Ville Lipiäinen segédkezett, akinek nevéhez a Nightwish aktuális 'Showtime, Storytime' DVD-je is köthető. A banda koncertjén Floor Jansen (Nightwish, ReVamp) és Nathan J. Biggs (Sonic Syndicate) vendégeskedett.

Az új Soilwork DVD 2015. március 13-án jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából, 'Live In The Heart Of Helsinki' címmel. Íme a DVD+2CD, valamint Blu-ray + 2CD formátumban megjelenő kiadvány tracklistája:

DVD / Blu-ray / CD

01. This Momentary Bliss
02. Like The Average Stalker
03. Overload
04. Weapon Of Vanity
05. Spectrum Of Eternity
06. Follow The Hollow
07. Parasite Blues
08. Distortion Sleep
09. Bastard Chain
10. Let This River Flow (feat. Floor Jansen)
11. Long Live The Misanthrope
12. Tongue

CD2

13. Nerve
14. The Chainheart Machine
15. The Living Infinite I
16. Rise Above The Sentiment
17. Late For The Kill, Early For The Slaughter
18. Rejection Role
19. Black Star Deceiver (feat. Nathan J. Biggs)
20. As The Sleeper Awakes
21. Sadistic Lullabye
22. As We Speak
23. Stabbing The Drama

*DVD / Blu-ray bónuszok:

Dokumentációk:

01. Spectrum Of Eternity: A Brief History Of Soilwork
02. Behind The Scenes Of The Living Infinite

Dob-kamerás videók:

01. Long Live The Misanthrope
02. Rise Above The Sentiment
03. Spectrum Of Eternity
04. Tongue

A DVD végleges borítóját az alábbi megjegyzéssel tette közzé Björn "Speed" Strid énekes: "Nagyon büszkék vagyunk erre a munkára. Ráadásul a borítót is egy vérbeli profi, Mircea Gabriel Eftemie [Mnemic] tervezte, akinek hűen sikerült visszaadnia azt a vizuális vibrálást, amit ezen a különleges estén kibocsájtottunk magunkból. Emellett szerettünk volna vászonra vinni egyfajta melankólikus, téli hangulatot is, ami csak a svéd és a finn kultúrában van jelent. A szóban forgó koncert idején kellőképpen hideg telünk volt, és Mircea etekintetben is fantasztikus grafikai munkát végzett".

A 'This Momentary Bliss' és a 'Bastard Chain' hivatalos performansz-klipje itt látható:

A DVD-ről néhány napja megjelent az első és a második, valamint a később a harmadik hivatalos videó-ízelítő is. Íme:

A Soilwork 2013 októberében adta ki klasszikus 2001-es 'A Predator's Portrait' albumának deluxe digipakos változatát. Erről bővebben ITT írtunk.

A banda jelenleg új stúdióalbumon dolgozik.


SOILWORK - itt a második performansz-klip a
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás