Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'The Coming Swarm' című videoklipjét a BLACK FAST együttes


2015-10-06

A St. Louis-i zenekar januárban vonult be a világhírű floridai Mana Stúdióba, melynek tulajdonosa a veterán Erik Rutan (a Hate Eternal frontembere).

"Alig várjuk már, hogy Erik Rutan-nal dolgozhassunk! Ő egy igazi legenda" - mondta korábban Aaron Akin, a Black Fast énekese. "A jelenleginél már nem is lehetne magasabb az izgatottsági fokozat bandánkon belül. Mindvégig követtük Erik munkásságát, és azt kell mondanunk, hogy ez az ember egyszerűen képtelen hibázni!".

"Én is nagyon izgatott vagyok, hogy a Black Fast-es srácokkal dolgozhatok" - közölte maga Rutan. "Ennek a bandának igazán egyedi a stílusa; tele van energiával, kreativitással, tűzzel és olyan őszinte agresszivitással, amit manapság sehol máshol nem látok".

Az energetikus riffeket modern csavarral és '80-as évekbeli old-school hangzással vegyítő Black Fast tulajdonképpen egy vérbeli thrash metal banda. Dalaik elsősorban a legendás Bay Area-szcéna hangulatát adják vissza.

"Az első pillanattól kezdve, amint meghallottam őket, tudtam, hogy közösen egy rendkívül masszív albumot fogunk összehozni. Itt határtalan potenciálról van szó; és a kreativitás sem ismer semmiféle limitet. Én magam kizárólag azon leszek, hogy a legjobbat hozzam ki a srácok performanszából, és segítsek nekik összeállítani egy mesteri albumot" - tette hozzá Rutan, aki egymaga mindeddig több mint 50 zenekar (köztük a Cannibal Corpse, a Goatwhore, a Krisiun, a Morbid Angel, a Nile és a Lizzy Borden) 100-nál is több lemezét producelte / keverte. A Black Fast új albumának munkálatait összefoglaló stúdió-videó (amiben feltűnik Rutan is), lentebb érhető el.

A Black Fast idén januárban jelentette be azt is, hogy megkötötte első lemezszerződését; mégpedig az eOne Music kiadóval, akik 2015. augusztus 7-én adták ki a banda új albumát. A 'Terms Of Surrender' című nagylemez a Black Fast 2013-as, önálló gondozásban megjelent, de hatalmas sikereket aratott 'Starving Out The Light' albumának folytatása.

A bandát 2010-ben alapította négy konzervatóriumi hallgató: Aaron Akin, Trevor Johanson, Ryan Thompson és Ross Burnett. Közös értékrendjüknek tartják a társadalom pusztulásának és a kétségbeesés tapintható atmoszférájának zenei megvalósítását.

A 'Terms Of Surrender' lemez borítója és dallistája, valamint az első nyilvános dal, a 'To Propagate The Void' itt elérhető. A banda néhány nappal a lemez megjelenése előtt bemutatta az 'I Conspire' hivatalos promó-klipjét is; október elején pedig megjelent a 'The Coming Swarm' kisfilmje.

01. The Keep
02. To Propagate The Void
03. The Coming Swarm
04. Tongues Of Silver
05. I Conspire
06. Haunted Vigil
07. The Fall
08. Vacuous Idol
09. Until Dust

A banda az új album promóciója keretében a Revocation zenekar és a Cannabis Corpse társaságában indult észak-amerikai turnéra, szeptember 4-én (a körút plakátja lentebb látható).


Bemutatta 'The Coming Swarm' című videoklipjét a BLACK FAST együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás