Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Akusztikus performansz-videó a Metal Blade kiadó szárnyai alá tartozó DESTRAGE zenekartól


2015-01-21

A milánói Destrage együttes a RecLab Stúdióban adta elő egyik legnagyobb slágerét, a 'Where The Things Have No Colour' című számot.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A thrash metalista banda 2014-ben adta ki harmadik, 'Are You Kidding Me? No.' című albumát, a Metal Blade Records gondozásában. A csapat - a lemez felvételeit összefoglalván - nemrégiben bemutatott egy stúdiós dokumentumfilmet, amit Larsen Premoli rendezett. Ugyanő kísérte el a bandát a RecLab Stúdióba, ahol egy speciális akusztikus performansz valósult meg. Íme a frissen bemutatott 'Where The Things Have No Colour' című videó:

A dal eredeti változata (az 'Are You Kidding Me? No.' albumról):

A 2005-ben alakult Destrage 2009-ben adta ki első albumát 'Urban Being' címmel. Ezt követte a 2010-es 'The King is Fat 'N' Old'. Mindkét lemezzel intenzív turnékat bonyolítottak le Európában, valamint Japánban, olyan együttesek társaságában, mint a Parkway Drive és az Every Time I Die.

2015 augusztusában a világhírű brit Bloodstock fesztiválon lép fel a banda; egy napon és egy színpadon a Cannibal Corpse-szal, az Ensiferum-mal, a Rob Zombie-bandával és a Sepulturával.

A Destrage tagjai:
Paolo Colavolpe - ének
Matteo Di Gioia - gitár
Gabriel Pignata - basszusgitár
Ralph Salati - gitár
Federico Paulovich - dobok


Akusztikus performansz-videó a Metal Blade kiadó szárnyai alá tartozó DESTRAGE zenekartól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás