Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Továbbra is visszatérő lemezén dolgozik a STUCK MOJO


2015-05-26

A nemrég újra összeállt Stuck Mojo április 17-én Charlotte-ban, 18-án pedig a Virginia-beli Woodstock-ban adott újabb reunion-koncerteket. Mindkét buliról itt látható egy-egy felvétel:

Az amerikai rap-metal úttörő Stuck Mojo zenekar a tavalyi évben azzal a felállással alakult újjá, ami legutóbb 1998-ban dolgozott együtt.

Rich "The Duke" Ward, a Stuck Mojo (és egyben a Fozzy) gitárosa néhány hete interjút adott a 99.1 CJAM-FM rádió 'The Signals Of Intuition' című műsorában. Ward a következőket nyilatkozta: "Énekesünk, Bonz nagyszerűen alakít; rendkívüli formában van. Úgy látszik, sikerült legyőznie a belső démonjait, és végleg búcsút intett a korábbi életének. Így most már remekül tudunk együtt dolgozni - nagyon jól kijövünk. Tehát jó érzéseim vannak a jövőre nézve. Nekem viszont nyilván van négy másik partnerem is a Fozzy-ban; velük is turnéznom kell - szóval erre azért odafigyelek, hogy ne menjen egyik banda a másik rovására. Most azonban, hogy Chris [Jericho, a Fozzy énekese / pankrátor szupersztár] ismét visszatért egy időre a WWE-s dolgaihoz, számomra azt jelenti, nagyon jól jött ki a lépés, mivel így nekem is van időm a Stuck Mojo-val foglalkozni. Márpedig jelenleg új stúdióalbumon dolgozunk...".

A banda - a legfrissebb infók szerint - a veterán Andy Sneap (Megadeth, Exodus, Saxon, Testament) producer társaságában lát neki új, visszatérő nagylemeze rögzítési munkáinak, a nyár folyamán.

Rich Ward gitáros legfrissebb interjúja a 'Talking Metal' podcast-ben jelent meg.
"Már a tavalyi év végén felvetettük egy új album ötletét, de először fel kellett mérnünk, hogyan alakulnak a reunion-bulik; lévén mi négyen 1998 óta nem zenéltünk együtt. Fontos volt tehát, hogy meglássuk, milyen a kölcsönhatás köztünk; és azt is, hogy mindannyian valóban akarjuk-e folytatni a dolgot... A bulik végül nagyon faszául sültek el; még talán profibbnak is éreztük magunkat a 16 évvel ezelőtti állapothoz képest. El lehet mondani, hogy mindegyikőnk sokat fejlődött emberileg, valamint művészi, zenészi szempontból is. Így hát az lett a vége, hogy úgy döntöttünk, együtt haladunk tovább az úton... Szóval most is az új lemezen dolgozunk - amikor nincs koncert, szinte folyamatosan a stúdióban vagyok...".

További hírek az új albumról hamarosan...

A Stuck Mojo tavaly decemberben, egy koncert erejéig ismét klasszikus felállásával lépett színpadra; mégpedig Karácsony másnapján, az atlantai Masquerade klubban. A banda reunion-buliján az a felállás adott koncertet, ami legutóbb 1998-ban lépett közösen színpadra. Ezek a zenészek a következők: Rich "The Duke" Ward gitáros, Bonz énekes, Corey Lowery basszer és Frank Fontsere dobos. Rajongói felvételek az újra-egyesülésről, lentebb láthatók.

Bonz 2006-ban kényszerült távozni a zenekarból, mivel a tagok elmondása szerint az énekes "drog-függősége kihatással volt saját színpadi teljesítményére" - közölte azév júliusában Ward. "Bonz egy olyan srác volt, akit mindannyian szerettünk, de később olyan ember lett belőle, akivel egyikőnk sem szeretett egy szobában tartózkodni. Nem tehetjük kockára a banda jövőjét egy olyan személy miatt, aki ennyi instabilitást sugároz magából".

Bonz helyére végül Lord Nelson érkezett. Vele rögzítette a csapat a 2007-es 'Southern Born Killers', és a 2008-as 'The Great Revival' albumokat. Ezt követően utoljára 2010-ben turnézott a zenekar. A 'Here Comes The Monster' elnevezésű európai körúton (melynek keretében Budapesten is koncertezett a banda) Nelson, Ward, Fontsere és Sean Delson basszusgitáros zenélt.

Bonz hamarosan önálló albumot jelentet meg, a Primer 55 gitáros Curt Taylor-ral közösen. A Bonz elnevezésű banda 'Broken Silence' címmel adja ki bemutatkozó nagylemezét, 2015. február 13-án, az Eternal Sound Records jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


Továbbra is visszatérő lemezén dolgozik a STUCK MOJO
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás