Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Soron következő feldolgozás-albumáról nyilatkozott Alice Cooper


2015-02-11

A veterán sokk-rocker február 9-én a SiriusXM Rádió 'Eddie Trunk Live' műsorának vendége volt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Alice Cooper következő megmozdulása egy feldolgozás-lemez lesz, ami várhatóan jövő ősszel jelenik meg. Erről a rocker nemrég így nyilatkozott: "Egyik bulink a kedvenc italozó helyemen, a Hollywood Vampires-ben volt, ahol az eredeti tervek szerint szerettünk volna egyfajta tribute-koncertet adni. Ez volt a törzshelye többek közt Keith Moon-nak, John Lennon-nak, Harry Nilsson-nak és Micky Dolenz-nek. Ez egy nagyon eklektikus felállás. Közülük ketten már nem élnek, ezért az ő emlékükre játszottunk el négy különböző feldolgozást: a 'Break On Through'-t, a 'Revolution'-t, a 'My Generation'-t és Jimi Hendrix 'Foxey Lady'-jét. Ennek az ötletén felbuzdulva rájöttem, hogy sosem csináltunk még feldolgozás-albumot, úgyhogy épp itt az ideje. Tehát most éppen Bob Ezrin producerrel vesézgetjük az ötleteket...".

A kérdésre, hogy milyen átdolgozásra váró dalokra számíthatnak a rajongók a lemezen, Cooper így válaszolt: "Nagyjából '73-'74 környékéről szemezgetünk. Máshonnan nem igazán szeretnék. Specifikusan az igazi italozós korszakból akarunk dalokat választani. Ott van például a 'Break On Through', ami egy igazi rocknóta abból az időből. Vagy ott van Harry Nilsson is, neki is rengeteg anyaga van ebből az érából. Természetesen minden dalt felpörgetünk a saját stílusunkra...".

Friss interjújában, a SiriusXM Rádió 'Eddie Trunk Live' műsorában Cooper újabb híreket adott a cover-albumról: "Bob Ezrin producerrel már megegyeztünk abban, hogy egy igazán különleges albumot állítunk össze. Tisztelegni szeretnénk a halott alkoholista barátaink előtt. Már egy ideje el is kezdtük szortírozni az ötleteket, milyen dalokat és milyen előadóktól akarunk feldolgozni. Ehhez meghívtunk néhány vendégzenészt is, akik egyből rávágták az egyes nótákra, hogy 'Hé, ezt én akarom eljátszani', 'Hé, ezt pedig nekem kell előadnom'. Egyelőre viszont még nem árulhatom el, hogy melyik feldolgozásban ki játszik, de az biztos, hogy minden egyes nóta esetében elég nagy volt a kavarodás; mi magunk se nagoyn tudjuk, ki kivel van. Vannak nagy nevek, el sem fogjátok hinni..".

Cooper azt is elárulta, hogy a feldolgozás-album várhatóan szeptemberben jelenik meg. A felvételek már néhány hónapja elindultak, azonban a rocker Mötley Crüe-vel közös turnéja miatt néhány hónapot csúsznak a produkciós munkálatok. További infók hamarosan...


Soron következő feldolgozás-albumáról nyilatkozott Alice Cooper
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás