Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

REVOLUTION SAINTS - új klipet mutatott be az all-star hard rock-szenzáció


2015-02-18

A Journey-ből és Ozzy bandájából ismert Deen Castronovo az egykori Whitesnake / Dio gitáros Doug Aldrich-csel és a Night Ranger ikonikus alakjával, Jack Blades-szel állt össze. Itt az új videoklip-premier, a 'Here Forever':

A Revolution Saints néhány hete mutatta be 'Back On My Trail' című számának hivatalos klipjét is:

A Revolution Saints nevet viselő projekt október végén vonult ki a stúdióból, ahol debütáló albumának hanganyagát rögzítette, Alessandro Del Vecchio (Hardline) producelésében. A 2015. február 24-én, a Frontiers kiadó gondozásában megjelenő bemutatkozó Revolution Saints albumon Castronovo énekel és dobol, Blades basszusgitározik, és természetesen Aldrich gitározik.

A kiváló dob-játékáról ismeretes Deen (Journey, Bad English, Ozzy O., Hardline) ezúttal tehát a mikrofon mögött bizonyítja egyedülálló zenei tehetségét. Basszusgitáron és vokálon a dallamos ugyanakkor erős hard rock-os beállítottságú Blades adja a ritmust - az ő neve elsősorban a klasszikus Night Ranger albumokról lehet ismerős minden veterán rocker számára, de a basszer annak idején nagyot alkotott a Damn Yankees köreiben is. Aldirch személye szintén nem szorul különösebb magyarázatra, ugyanis ő az a nagy volumenű gitáros, aki néhány hónappal ezelőtt 11 év után elhagyta a Whitesnake-et (erről bővebben ITT írtunk) - a napjaink egy legmagasabb szinten elismert pengetőse ezt megelőzően a legendás Dio-bandát erősítette.

A Revolution Saints ötlete a Frontiers kiadó alapítója / elnöke, Serafino Perugino nevéhez fűződik - a szakember ugyanis már évek óta dolgozik egy olyan projekten, melynek énekesi posztjára Deen-t szánta. Perugino az új banda mindhárom résztvevőjével dolgozott már közösen a múltban, de az all-star trió összeállításával egy régi álma vált valóra. Ezek után mondani sem kell, hogy a Revolution Saints album rögzítésénél ő is jelen volt Deen, Jack és Doug, valamint Del Vecchio (aki amellett, hogy hozzájárult a dalszerzéshez, billentyűkön is közreműködik) társaságában, egy Portland-i stúdióban, 2014 nyarán.

A Revolution Saints zenéje egy szívvel és lélekkel előadott varázslatos utazás, ami a rock & roll és a klasszikus hard rock muzsika iránti elkötelezettségen és lelkesedésen alapszik.

A 'Revolution Saints' című lemez tracklistája így néz ki:

01. Back On My Trail
02. Turn Back Time
03. You're Not Alone (feat. Arnel Pineda)
04. Locked Out Of Paradise
05. Way To The Sun (feat. Neal Schon)
06. Dream On
07. Don't Walk Away
08. Here Forever
09. Strangers To This Life
10. Better World
11. How To Mend A Broken Heart
12. In The Name Of The Father (Fernando's Song)

Bónuszok (deluxe edition)

01. You Are Not Alone (Arnel Pineda verziója)
02. Way To The Sun (Doug Aldrich verziója)
03. You Are Not Alone (Deen Castronovo verziója)

DVD (deluxe edition)

01. Az album munkálatainak dokumentációja
02. Turn Back Time (promóciós videó)
03. Back On My Trail (promóciós videó)
04. Here Forever (promóciós videó)
05. Way to the Sun (dalszöveges videó)

Mint az a dallistából is kiderül, a lemezen vendégzenészként szerepel Castronovo két Journey-beli bandatársa, Arnel Pineda és Neal Schon.

A Revolution Saints néhány napja közzétette az album hivatalos EPK-ját (Electronic Press Kit), de nemrég megjelent a banda debütáló videoklipje, a 'Turn Back Time' is - ezek itt láthatók:

Január 23-án a csapat egy friss dalszöveges videóval jelentkezett. Íme a 'Way To The Sun' hivatalos promó-klipje:


REVOLUTION SAINTS - új klipet mutatott be az all-star hard rock-szenzáció
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás