Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

GRAVE PLEASURES - 'Dreamcrash' címmel adja ki első lemezét a Beastmilk utódbandája


2015-06-22

Mint arról nemrég beszámoltunk, a finn "apokaliptikus death-rock" banda és az egyik alapítótag, Johan "Goatspeed" Snell gitáros útjai különváltak, így az együttes új néven folytatja karrierjét.

"Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindkét fél azon volt, hogy megoldja a helyzetet, de sajnos nem találtuk meg a megfelelő utat a dolgok helyrehozására. Így most a legjobbakat kívánjuk Johan-nak, de a show-nak mennie kell tovább" - közölte korábban a Beastmilk. "Habár a körülmények adottak lennének, hogy a Beastmilk fennmaradjon, de mi mégis úgy döntöttünk, hogy Grave Pleasures néven folytatjuk munkánkat. Új albummal a tarsolyunkban, és új tagokkal kibővülve, ezután is végzetes pusztítást fogunk eszközölni. A koncertjeinken természetesen a Beastmilk klasszikusait is előadjuk, de elhangzanak vadonatúj, Gave Pleasures tételek is. Alig várjuk már, hogy találkozhassunk veletek, és bemutathassuk nektek új gitárosunkat, Juho Vanhanen-t [Oranssi Pazuzu], aki Snell helyére érkezett. Juho-t örömmel fogadja a bandában a frontember, Kvohst; a basszusgitáros, Arino; valamint Linnéa Olsson [The Oath, Sonic Ritual] gitáros, aki tavaly érkezett hozzánk".

A legfrissebb hírek szerint, a Grave Pleasure a Sony-val kötötte meg első lemezszerződését. A stúdióba vonulás májusban volt esedékes (a díjnyertes Tom Dalgety producer társaságában); mint később kiderült, egy új dobos, Uno Bruniusson (In Solitude) részvételével.

A Grave Pleasures első nagylemeze szeptember 4-én jelenik meg, 'Dreamcrash' címmel. Az album lentebb látható borítóját a Bloodbank Design munkatársa, Samantha Muljat tervezte.

További infók hamarosan...

Az "emberi elme hanyatlásáva foglalkozó", valamint a "krízis, a bukás és az összeomlás tematikája mentén zenélő" finn Beastmilk 2013-ban adta ki debütáló 'Climax' című nagylemezét, ami a banda erőteljes élő performanszainak köszönhetően rövid idő alatt világhírűvé vált. A goth, az indie és a metal elemeit vegyítő együttes 2014 október óta Linnéa Olsson (ex-The Oath) gitárosnővel terjesztette az "apokalipszis igéjét".

A 2010-ben Helsinkiben megalakult Beastmilk katartikus koncertjeivel egész Európát és Észak-Amerikát bejárta már, elsősorban a HIM és a The Soft Moon előzenekaraként. A csapat nemrég szintén részt vett egy európai körúton, melyen a svéd In Solitude kíséretében koncerteztek 2 hónapon és 25 városon keresztül.


GRAVE PLEASURES - 'Dreamcrash' címmel adja ki első lemezét a Beastmilk utódbandája
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás