Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RAZOR - reissue-kampányt indítottak a kanadai thrasherek; meghallgatható három teljes album


2015-05-06

A kultikus Razor zenekar - a Relapse Records közreműködésében - idén májusban újra kiadta három klasszikus nagylemezét; méghozzá deluxe CD-n és digitális formában.

A három felelevenített Razor album ['Violent Restitution' (1988), 'Shotgun Justice' (1990), 'Open Hostility' (1991)] már egy jóideje nem érhető el hivatalos forgalomban, de 2015. május 4-én (Észak-Amerikában május 5-én) újra kiadta őket a Relapse Records; mégpedig remaszterizált formában, eddig meg nem jelent bónuszokkal, demó-felvételekkel és live-nótákkal kiegészítve.

A reissue-kampány első ízelítőjeként lentebb meghallgatható a 'Violent Restitution' című szám újra-kevert verziója; de a csapat Bandcamp-oldalán teljes egészében elérhető mindhárom album modernizált változata. Az új kiadványokat itt lehet megrendelni.

A Razor 1983-tól 1992-ih működött, de '97 óta ismét aktív a banda; habár 18 éve nem adtak ki újabb albumot. A csapat az évek során olyan neves zenekarokkal állt színpadra, mint a Slayer, a Venom és a Motörhead.

A Razor headlinerként fellép az idei Maryland Deathfest-en; de tervbe van véve egy nagyobb szabású észak-amerikai turné is.


RAZOR - reissue-kampányt indítottak a kanadai thrasherek; meghallgatható három teljes album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás