Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megfilmesítette 'Get Bronx' című számát a SICK OF IT ALL


2015-03-05

A New York City-beli hardcore legendák legutóbbi európai turnéjuk során forgatták le 'Get Bronx' című daluk hivatalos videoklipjét. Íme a Dirk Behlau által rendezett kisfilm:

A Sick Of It All 2014 szeptemberében adta ki új lemezét, ami a 'The Last Act Of Defiance' címet viseli (Century Media Records). A banda ezúttal is a neves dán producerrel, Tue Madsen-nel [The Haunted, Suicide Silence, Dark Tranquillity] állt össze, hogy közösen elkészítsenek egy "igazi old-school New York-i hardcore lemezt" a Staten Island-en található Nova Stúdióban. A keverést szintén Madsen végezte; ezt azonban már saját, dániai Antfarm Stúdiójában.

A csapat 2010-es 'Based On A True Story' albumának immáron megjelent folytatásáról Armand Majidi dobos elmondta: "Azt szeretném, hogy miután a rajongók hallották a lemezt, azzal a tudattal álljanak tovább, hogy egy iszonyatosan gyors, groove-os, kemény és lüktetően dallamos hangvilágot tapasztalhattak meg".

A 'The Last Act Of Defiance' borítóját a legendás poszter- és póló-mintáiról ismert Ernie Parada tervezte. Parada korábban dolgozott a Hatebreed-nek, a Propagandhi-nak és a Rancid-nek is.

Íme a tracklista:

01. Sound The Alarm
02. 2061
03. Road Less Traveled
04. Get Bronx
05. Part Of History
06. Losing War
07. Never Back Down
08. Facing The Abyss
09. Act Your Rage
10. Disconnect Your Flesh
11. Beltway Getaway
12. Sidelined
13. Outgunned
14. DNC

Első ízelítőként korábban a lemezről napvilágot látott a 'Road Less Travelled' című dal, ami immáron hivatalos videoklip formájában is érhető. A kisfilmet a legendás dokumentumfilm-készítő, Drew Stone rendezte, aki a következőket nyilatkozta új munkája kapcsán: "Visszarepültünk a zenei videók fénykorába! Ezt a klipet egy kamerával rögzítettük, mozgás nélkül; szóval minden, ami történik, azt ti is látjátok. A Sick Of It All egy azon kevés hardcore banda közül, akik önbizalommal állnak a történelem rájuk szabott pontján, és még a humorérzékük is zseniális. Óriási megtiszteltetés és öröm volt velük dolgozni!".

A Sick Of It All legutóbbi kiadványa 2011 októberében került a boltokba. A 'Nonstop' című, 25. évofordulós ünnepi album korábbi klasszikusok újra-rögzített változatát tartalmazza.


Megfilmesítette 'Get Bronx' című számát a SICK OF IT ALL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás