Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Feloszlott a MORIFADE - megalakult PRIME CREATION


2015-03-13

A svéd power metalista Morifade zenekar bejelentette feloszlását. Íme a közlemény:

Immáron hivatalos: a Morifade nem létezik többé! Nagyon régóta érezzük, hogy ezzel a bandával elég nehéz ennél messzebbre jutni; plusz, a zenénk stílusa is egyre inkább eltávolodott a klasszikus Morifade-től. Így tehát lezártuk ezt a fejezetet. Ezúton szeretnénk viszont megragadni a lehetőséget, és egy óriási köszönetet mondani azoknak a rajongónak, aki az elmúlt 17-18 év során hűségesek voltak hozzánk. MILLIÓ KÖSZÖNET! SZIASZTOK!!".

A zenészek közleménye így folytatódik: "Néhányan úgy döntöttünk, folytatjuk a zeneírást, és ehhez egy vadonatúj bandát indítunk, Prime Creation néven. Ez a projekt annyira új, hogy még csak most alakítjuk ki a részleteket; ezért egyelőre nem találtok rólunk semmi hivatalos infót. De nemsokára bemutatjuk új honlapunkat!".

A Prime Creation május 23-án mutatkozik be a svédországi Linköping városában, a Palatset klubban, a Smash Into Pieces előzenekaraként.

További infók az új zenekarról hamarosan...

Az 1992-ben alakult Morifade négy nagylemezt, és számos demót / EP-t adott ki az elmúlt 20 évben. Legutóbbi kiadványuk 2011-ben jelent meg, 'Empire Of Souls' címen. A csapat részletes diszkográfiáját ITT lehet megtekinteni.


Feloszlott a MORIFADE - megalakult PRIME CREATION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás