Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalszöveges videó a PYRAMAZE-től


2015-09-24

A dán progresszív metal banda 7 év szünet után adta ki legújabb, negyedik nagylemezét, 'Disciples Of The Sun' címmel, az Inner Wound Recordings jóvoltából.

A május 22-én megjelent albumon mutatkozik be a csapat új énekese, Terje Harøy (Teodor Tuff). Az Európában május 22-én, Észak-Amerikában pedig május 26-án megjelent 'Disciples Of The Sun' anyagról a banda a következőket nyilatkozta: "Az óceánok választanak szét minket, de a testvériség mégis összeköt... mi vagyunk a Pyramaze, mi magunk vagyunk az óceán...".

A felvételek során ezúttal is egy neves felállás gyűlt össze: az új énekest gitáron és basszusgitáron a híres producer, Jacob Hansen; billentyűkön Jonah W. (Echoterra); ritmusgitáron Toke Skjønnemand; dobokon pedig Morten Gade Sørensen (Anubis Gate, Wuthering Heights) kíséri.

A 'Disciples Of The Sun' CD-n és LP-n is elérhető; ez utóbbi világszerte 500 példányszámban jelent meg. Íme az album tracklistája és ízelítője:

01. We Are The Ocean
02. The Battle Of Paridas
03. Disciples Of The Sun
04. Back For More
05. Genetic Process
06. Fearless
07. Perfectly Imperfect
08. Unveil
09. Hope Springs Eternal
10. Exposure
11. When Black Turns To White
12. Photograph

Április 15-én napvilágot látott a lemez első hivatalos dal-premierje. Íme a 'Fearless' lyric-videója, május 13-án pedig az album első promó-klipje, a Thomas Tjäder által rendezett 'Discpiles Of The Sun'. A 'Back For More' dalszöveges klipje szeptember végén jelent meg.

A Pyramaze előző nagylemeze 2008-ban látott napvilágot, 'Immortal' címmel. Ezen az albumon az egykori Iced Earth énekes, Matt Barlow frontemberkedett.


Új dalszöveges videó a PYRAMAZE-től
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás