Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tinédzser zenészeket igazolt a WARBEAST


2015-03-19

A texasi thrash metal banda egy húszéves gitárost (Drew Shoup) és egy 17 éves basszert (Lyric Ferchaud) mutatott be.

José Manuel Gonzales dobos a következőket közölte: "Ez a két fiatal srác pusztításra készen, thrashre éhesen érkezett hozzánk. Nagy öröm számomra, hogy ilyen elkötelezett zenészekkel játszhatok egy csapatban".

Az új gitáros, Drew Shoup már 15 éves kora óta nagy Warbeast rajongó. Mindeddig Colorado-ban élt, de csak azért költözött Texas-ba, hogy megpróbáltassa magát kedvenc együttesében. "A Warbeast az egyik legfaszább, legenergetikusabb banda, amit valaha is hallottam. Nagyon boldog vagyok, hogy én is része lehetek ennek a gépezetnek" - mondta Drew.

Lyric Ferchaud basszusgitáros - aki a Warbeast énekes, Bruce Corbitt fogadott fia - néhány éve a Psyclops zenekarban kezdte pályafutását, de korábbi koncertek alkalmával már a Warbeast-ben is bemutatkozhatott. "Végignéztem, amint ez a banda tökéletessé forrotta ki magát, és én is részese lehettem ennek a bámulatos fejlődésnek. Mostantól viszont azon leszek, hogy még az eddigieknél is erőteljesebb thrash zenét kreáljunk" - nyilatkozta Lyric.

A frontember, Bruce elmondta: "Az a pozitív energia, amit ez a két srác hozott a bandába, olyan mint egy friss levegővétel. Mindketten nagyon izgatottak, hogy tagjai lehetnek a csapatnak - számukra ez egy óriási lehetőség. Arról nem is beszélve, hogy kreatív módon is hozzá fognak járulni a Warbeast munkáihoz...".

A 2006-ban (Texas Metal Alliance néven) alakult Warbeast 2010-ben adta ki bemutatkozó, 'Krush The Enemy' című albumát. Rá három évre jelent meg ennek folytatása, a 'Destroy', melynek révén a banda elnyerte a Maxima Distorzion Awards 'Thrash Metal' kategóriájának díját, és a közönségszavazáson is kiérdemelte a 'Legjobb thrash bandának' járó jutalmat.

A Warbeast hamarosan nekilát harmadik nagylemeze megírásához.


Tinédzser zenészeket igazolt a WARBEAST
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás