Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új gitárost keres a CREMATORY


2015-03-23

A legendás német gótikus metal banda gitárosa, Matze 17 évnyi tagság után döntött úgy, hogy "újabb zenei területeket fedez fel", valamint "átszervezi magánéleti ügyeit" is.

A banda a legjobbakat kívánja Matzénak, aki "mindig is a Crematory-család tagja marad"; de most eljött az idő felkeresni az új gitárost (akinek "előnyére válik, ha tud vokálozni is"). A jelentkezők a office@crematory.de e-mail címre küldhetik bemutatkozó videóikat.

Január végén, a Crematory tagjai bejelentették, hogy 2015-ben mindenféle koncert-tevékenységet mellőznek, mivel egy új album megírására és rögzítésére kívánnak koncentrálni. Habár a csapat erre az évre már korábban betervezett néhány koncertet; ezeket most a 2016-os évre halasztották. A Crematory stúdióba vonulása májusban következik be. Az új lemez felvételei június végén fognak véget érni; a megjelenés pedig 2016 elejére, a banda 25. évfordulójának alkalmából lesz esedékes.

Másik hír, hogy a Crematory bemutatta legutóbbi, 'Antiserum' albumának legfrissebb koncert-videóját. A 'Virus' című szám promó-klipjét a világhírű Wacken Open Air fesztiválon forgatták, tavaly nyáron (a videó lentebb látható).
Mivel a banda idén nem lesz aktív, a tagok úgy döntöttek, kiadják DVD a teljes Wacken-anyagot; bónuszként színfalak mögötti videókkal, interjúkkal, próbatermi felvételekkel és három újabb videoklippel. Ez az egyelőre cím nélküli DVD Európában június 22-én lát napvilágot, az SPV / Steamhammer kiadó gondozásában.

A Crematory 2014. február 14-én jelentette meg az 'Antiserum' című nagylemezt. A korongról - ami deluxe box-szett formájában (ajándék zászlóval, poszterrel, kitűzővel, matricával és képeslappal), digipakban (két bónusz dallal), színes dupla bakeliten (szintén két bónusz track-kel), normál CD-változatban és digitális verzióban is megjelent - bővebben ITT írtunk.


Új gitárost keres a CREMATORY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás