Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Calling' - klip-premier a Mudvayne és Hellyeah tagok közreműködésében létrejött AUDIOTOPSY zenekartól


2015-10-06

Greg Tribbett (Mudvayne, HellYeah) gitáros, Matt McDonough (Mudvayne) dobos, Billy Keeton (Skrape) énekes és Perry Stern basszer nemrégiben új bandát alapított...

Az Audiotopsy májusban fejezte be debütáló albumának munkálatait. A banda ezzel egyidőben lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. A bemutatkozó album 'Natural Causes' címmel jelent meg október 2-án, pénteken.

A tagok saját maguk producelték az anyagot az Orlando-beli The Porch stúdióban, Tim Laud hangtechnikus közreműködésében. Tribbett elmondása alapján, egy "progresszív hard rock mestermű született". Íme a debüt-album borítója és dallistája:

01. Headshot
02. All We Know
03. LYLAB
04. The Calling
05. H2O (Interlude)
06. Swim
07. Disguise Your Devils
08. Burn the Sky
09. Distorted
10. Darken the Rainbow
11. Frozen Scars
12. Natural Causes (Outro
)

A lemez nyitó-dala, a 'Headshot' a lenti lejátszón meghallgatható. Szintén lentebb érhető el az összes dal ízelítője. A lemez megjelenése után, a banda bemutatta a 'The Calling' című szám hivatalos videoklipjét, amit David Brodsky rendezett - ez szintén alább érhető el.

"Az Audiotopsy az a banda, aminek már épp ideje volt feltűnnie a színtéren" - mondta Greg. "Most végre minden csillag összeállt, és itt is vagyunk! Megíródtak karrierem eddigi legjobb zenéi! Alig várjuk már, hogy mindannyian hallhassátok azt, amit ezzel a remek kiadóval közösen osztunk meg veletek! Találkozunk a turnén!".

"Nagyon izgat engem az Audiotopsy" - közölte korábban Greg. "Ebben a zenében minden benne van, amit egy lemezen hallani szeretnél: kemény ritmusok, dallamok, atmoszféra, ütős riffek, himnusz-szerű refrének... Ezek a srácok zseniális zenészek; így szinte elkerülhetetlen volt, hogy egyszer összeálljunk. Már az első találkozásunkkor éreztük az energiát magunk körül. Egyszóval: már nagyon várjuk, hogy az egész világ hallhassa az Audiotopsy-t, mind lemezen, mind élőben!".

Billy Keeton énekes hozzátette: "Már az első néhány szólamból tudtam, hogy rendkívül gyilkos lesz ez a zenekar. A köztünk létrejött kölcsönhatás megfertőzte zenénk hangzását; egy igazi vadállatot kreáltunk. Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy részese lehetek ennek az őrületnek".

Az Audiotopsy jelenleg első turnéjának terveit dolgozza ki. Erről bővebb infók hamarosan...

A lenti képen látható Greg Tribbett 2013 végén lépett ki a Hellyeah zenekarból; nemrég azonban szóba jött egy Mudvayne-reunion...


'The Calling' - klip-premier a Mudvayne és Hellyeah tagok közreműködésében létrejött AUDIOTOPSY zenekartól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás