Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében meghallgatható a DAGOBA új albuma; friss videoklip is készült


2015-06-16

A francia metalisták június 22-én adják ki hatodik nagylemezüket, a Verycords Records jóvoltából.

A banda ezúttal is a "sose változtass egy nyerő csapaton"-elvet követte; így ismét a neves Logan Mader keverte az új lemezt, aminek immár a borítója és a tracklistája is nyilvános:

01. Epilogue
02. The Sunset Curse
03. Half Damn Life
04. Eclipsed
05. Born Twice
06. The Loss
07. Sorcery
08. O, Inverted World
09. The Dawn
10. Morning Light

A banda 'The Sunset Curse' címmel mutatta be az album első single-dalát, ami immáron (lentebb) elérhető hivatalos dalszöveges videó formájában. Szintén lentebb érhető le az első hivatalos videoklip, a 'Born Twice', valamint itt teljes egészében meg lehet hallgatni az albumot.

A 'Tales Of The Black Dawn' június 22-i megjelenéséig, a Dagoba továbbra is európai (elsősorban francia) turnéját bonyolítja. A banda nemrég részt vett a több teltházas koncertet is produkált 'Disorder' turnén, melynek során az Aqme és a Black Bomb A kísérte őt. További hírek a turnéról (az eddig ismert dátumokat itt lehet böngészni) hamarosan...

A Dagoba legutóbbi stúdiólemeze 2013 májusának végén jelent meg, 'Post Mortem Nihil Est' címmel. Erről részletesebben ITT írtunk.


Teljes egészében meghallgatható a DAGOBA új albuma; friss videoklip is készült
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás