Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Roland Grapow mixelte a BLACK MAJESTY új albumát, aminek most itt az első előzetese!


2015-08-13

Az ausztrál power metal zenekar hatodik stúdióalbuma a 'Cross Of Thorns' címet kapta.

A csapat április elején kezdte meg az album rögzítését. Májusban a hanganyagok keverése is lezajlott - ezt Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween) végezte, saját szlovákiai stúdiójában.

A "dallamos power metal-himnuszokkal teli" 'Cross Of Thorns' - amit a csapat néhai barátja / grafikusa, Dirk Illing emlékére komponált - szeptember 4-én fog megjelenni, az Edel gondozásában, és a Pride & Joy Music terjesztésében. Íme a lemez borítója:

Az új albumon olyan számcímek kaptak helyet, mint a 'Phoenix', a 'Crossroads', és az 'Out In The Fields' című Gary Moore-feldolgozás (amiben vendég-énekel a The Radio Sun frontembere, Jason Old), valamint a 'Vlad The Impaler', ami július 31-én megjelent digitális single formájában is. Teljes tracklista és premierek hamarosan... addig is lentebb elérhető az első hivatalos album-trailer!

A Black Majesty februárban jelentette be, hogy Evan Harris lett a banda új, állandó basszusgitárosa (miután Harris az elmúlt években csak session-zenész volt).
"Evan mindig is tagja volt ennek a családnak; de eddig különféle jogi ügyek miatt nem tudtunk felajánlani neki teljes értékű tagságot. Most azonban összehoztuk a dolgot; úgyhogy fogadjátok őt szeretettel, mint a Black Majesty állandó tagját" - mondta John Cavaliere énekes.

A Black Majesty legutóbbi nagylemeze 2012-ben jelent meg, 'Stargazer' címmel. Ezt megelőzően 2010 májusában látott napvilágot Európában az 'In Your Honour' - mindkettő a Limb Music kiadó jóvoltából.


Roland Grapow mixelte a BLACK MAJESTY új albumát, aminek most itt az első előzetese!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás