Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Ruptured Perpetually' - új videoklip a DEW-SCENTED tizedik stúdióalbumáról


2015-09-16

A német thrasherek Európában június 30-án adták ki új lemezüket, a Prosthetic Records jóvoltából. Erről debütált most a friss videoklip.

Az 'Intermination' címet viselő korongról a banda az alábbi friss híreket adta: "10. (!) stúdióalbumunk elkészült! Az 'Intermination' sokkal erősebb anyag, mint amit valaha is kiadtunk a kezünkből. Ezúttal egy régi baráttal, Dan Swanö-vel (Unisound Studio) végeztük a keverési munkálatokat; de egy másik nagy név, Gustavo Sazes (Abstrata.net) is besegített - ő a borítót tervezte. Nem is lehetnénk büszkébbek a komplett végeredményre!".

Íme a borító és a tracklista:

01. Declaration Of Intent
02. On A Collision Course
03. Scars Of Creation
04. Affect Gravity
05. Means To An End
06. Ode To Extinction
07. Demon Seed
08. Power Surge
09. Ruptured Perpetually
10. Living Lies
11. Atavistic
12. Reborn
13. Radiation Sickness (Repulsion feldolgozás)

Az utolsó szám, a Repulsion-cover a lemez minden formátumán megtalálható bónuszként, de a digitális és a limitált bakelites verzió két extra dalt is tartalmaz ['Those Who Will Not See', 'Survival Reaction' (Solstice feldolgozás)]. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az 'On A Collision Course', valamint az 'Ode To Extinction' lyric-videó és az 'Affect Gravity' dal lentebb érhető el. Ez utóbbiról Leif Jensen énekes a következőket nyilatkozta: "Ez egy kissé szokatlan szám a Dew-Scented-től, és nem csak azért, mert az elején 'talk-boxot' használtunk, hanem azért is, mert meglehetősen dallamos riffelés hallható benne, az egyébként sötét csavarok mellett. Ugyanakkor egy dinamikus és kemény nótáról van szó, ami végül az egyik személyes kedvencem lett erről a lemezről. Alig várom már, hogy élőben is előadhassam!".

Szeptember közepén megjelent az album első hivatalos videoklipje, a 'Ruptured Perpetually', amit Philipp Hirsch (Amon Amarth, Heaven Shall Burn, Triptykon), a Film-M munkatársa rendezett. Marvin Vriesde gitáros elmondta: "A 'Ruptured Perpetually' rendezője, Philipp legutóbb 10 évvel ezelőtt dolgozott velünk, a 'Turn To Ash' forgatásán. Fájdalmas emlékeim vannak tehát arról, ahogy Philipp folyamatosan nyomatja a hangerőt a fülünkbe, hogy minél inkább beleéljük magunkat a kisfilmbe... Nem volt ez másképp most sem. Egy hosszas, shredeléssel, headbangeléssel teli napon vagyunk túl. A végeredmény viszont magáért beszél!".

A Dew-scented idén októberben indul európai turnéra, melynek keretében Budapestre is ellátogat a banda. Őket kíséri az Angelus Apatrida, a No Return és a Heboïdophrenie. A nemrég közzétett turné-plakát lentebb látható; íme a koncert-dátumok:

Október
15 – Párizs, Franciaország – Glazart
16 – Selestat, Franciaország – Rock Your Brain Festival
17 – Münster, Németország – Sputnikhalle
18 – Almelo, Hollandia – Naxt Stage
19 – Roeselare, Belgium – De Verlichte Geest
20 – Siegen, Németország – Vortex Club
21 – Hamburg, Németország – Bambi Galore
22 – Berlin, Németország – K17
23 – Erfurt, Németország – From Hell Club
24 – Nürnberg, Németország – Hirsch
25 – Innsbruck, Ausztria – PMK
26 – Budapest, Magyarország – Dürer Kert
27 – Prága, Csehország – Noca Chmelnice
28 – Graz, Ausztria – Explosiv
29 – Zürich, Svájc – Komplex Club
30 – Lyon, Franciaország – CCO
31 – Saintes, Franciaország – Hell’ Oween Festival


'Ruptured Perpetually' - új videoklip a DEW-SCENTED tizedik stúdióalbumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás