Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Friss videoklip George Lynch 'Shadow Train' projektjétől


2015-06-03

Az egykori Dokken / jelenlegi Lynch Mob, KXM, Sweet & Lynch gitáros egy vadonatúj dokumentumfilmet és egy két-lemezes szettet készül kiadni.

A 'Shadow Train' projekt egyik kiadványa július 17-én lát napvilágot. A két CD-s, 18-számos, Rat Pat Records jóvoltából megjelenő szett egy rock-, blues- és hard rock-orientált anyag, vadonatúj dalokkal, melyeket Lynch a következő zenészekkel rögzített: Gregg Analla énekes, Gabe Rosales basszusgitáros, Donnie Dickman billentyűs és Jimmy D'Anda dobos.

A lemezeken szereplő nóták George legújabb (szintén 'Shadow Train' címet viselő) dokumentumfilmjének betét-zenéi. A film azokat a megpróbáltatásokat és bírósági pereket mutatja be, melyekkel az amerikai őslakos indiánoknak a mai napig szembe kell nézniük.

"Életem négy évtizedét töltöttem azzal, hogy a zenéből ravasz módon kicsaljak minden lehetséges elemet. Emellett pedig mélyen belemerültem és tüzetesen tanulmányoztam az emberek által szült általános kondíciókat: azt, hogy milyen módon lépünk kapcsolatba egymással és a körülöttünk lévő világgal. Mindez valódi kihívást jelentett számomra, kreatív munkásságom tekintetében; ezért most megpróbáltam a zeneiséget és a fentebb említett tanulmányokat egyetlen kohéziós egységgé formálni" - nyilatkozta Lynch.

A 'Shadow Train' lemez tracklistája így néz ki:

CD1
01. Vulture
02. Currency Of Lies
03. Power And Resistance
04. Now It's Dark
05. Vulture (Slight Return)
06. I Am Weapon
07. Ghost
08. White Clay
09. Fight No More

CD2
01. Believe
02. Blinded
03. Fallen
04. Glitter
05. Prayer Mechanism
06. Sioux Wake Up
07. Trail Of Tears
08. Under A Crooked Sky
09. World On Fire

A deluxe kiadványt itt lehet elő-rendelni.

Június 2-án megjelent a 'Fallen' című számhoz készült hivatalos videoklip - íme a premier:

A 'Shadow Nation' film trailere itt látható:


Friss videoklip George Lynch 'Shadow Train' projektjétől
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás