Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új dal a JUNGLE ROT kilencedik albumáról, Max Cavalera közreműködésében!


2015-05-27

A wisconsini old-school death metal banda június végén adja ki kilencedik, 'Order Shall Prevail' című lemezét, amiről most napvilágot látott a második single-dal, a 'Fight Where You Stand'.

Az alább meghallgatható 'Fight Where You Stand' című számban az egykori Sepultura / Soulfly / Cavalera Conspiracy frontember, Max Cavalera vendégeskedik. A Jungle Rot gitárosa, Jimmy Genez erről a következőket mondta: "A klasszikus Sepultura óriási hatással volt mindannyiónkra; ezért mondanom sem kell, mekkora megtiszteltetés volt számunkra, hogy a 70000 Tons Of Metal fesztiválon Max-szel (és a Soulfly-jal) közösen léphettünk fel. Igazán fasza volt ez az együttműködés; így most még elégedettebbek vagyunk, hogy elvállalt egy szerepet az új albumunkon".

Az új Jungle Rot album immáron (különféle változatban) elő-rendelhető a Victory Records honlapján. Aki itt adja le rendelését, az ingyenesen letöltheti a frissen bemutatott 'Paralyzed Prey' dalt, MP3 formátumban. A nagylemez június 30-án kerül forgalomba, az alábbi számlistával:

01. Doomsday
02. Paralyzed Prey
03. Blood Revenge
04. Fight Where You Stand
05. Order Shall Prevail
06. The Dread Pestilence
07. I Cast The First Stone
08. E.F.K.
09. Trench Tactics
10. Nuclear Superiority

A Jungle Rot a lemez megjelenését követően az "egésznyaras" Rockstar Energy Drink Mayhem fesztivál-turné keretében mutatja be az anyagot.

A banda legutóbbi albuma, a 'Terror Regime' szintén a Victory Records jóvoltából jelent meg, 2013 elején. Ennek a lemeznek a borítóját Havancsák Gyula (Destruction, Annihilator, Grave Digger, Sabaton, stb.) készítette.


Itt az új dal a JUNGLE ROT kilencedik albumáról, Max Cavalera közreműködésében!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás