Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új énekes érkezett a DENIED zenekarba


2015-05-27

Hét évnyi turnézás és három nagylemez kiadása után, a svéd heavy / thrash metal banda megvált (a Jaded Heart frontembereként is tevékenykedő) Johan Fahlberg-től.

A Denied alapítója / gitárosa, Andreas Carlsson így nyilatkozott: "Nagyszerű időket töltöttünk együtt Johannal, és zseniális lemezeket csináltunk közösen vele. Továbbra is legjobb barátok maradunk, szóval abszolút semmi rosszmájúság nincs a dolog mögött. Johannak fontos elkötelezettségei vannak eredeti bandájával, a Jaded Heart-tal; tehát mindössze arról van szó, hogy a továbbiakban egyszerűen nem tudja mindkét banda énekesi posztját ellátni. Teljes mértékig megértjük és tiszteletben tartjuk döntését. Johan mindig is a testvérünk lesz".

A Denied néhány napon belül meg is találta Fahlberg utódját; méghozzá Germán Pascual (ex-Narnia, Divinefire, Minds Eye, Empire 21) személyében. Ő látható a lenti, frissen megjelent banda-fotón.

"Germán tapasztaltsága, tehetsége és személyisége nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Izgatottan vágunk bele a Denied újabb fejezetébe. Szép idők állnak előttünk!" - tette hozzá Carlsson.

A Fredrik Isaksson (ex-Therion, Grave) basszusgitárost is soraiban tudó Denied a közeljövőben adja ki új nagylemezét, melyet az új single címadójaként 'Three Degrees Of Evil'-nek neveztek el. Az albumot Fredrik Folkare [Unleashed] producelte - a felvételek a Dugout Productions Stúdióban zajlottak. A lent látható lemezborító Alexander Lifbom nevéhez fűződik.

További infók az albumról hamarosan; addig is a lenti lejátszón elérhető a vadonatúj klip (ami még Fahlberggel készült március elején)!

A Denied zenekart 2003-ban alapította Andreas Carlsson, aki a heavy metal iránti elkötelezettségének szerett volna eleget tenni. Álma 2005-ben meg is valósult - ekkor adták ki első nagylemezüket, a 'Seven Times Your Sin' című anyagot, mellyel kisebb helyi klubokban léptek fel. 2008-ban, egy tagcserét követően (ekkor érkezett Robert Stellmar basszer és Pete Dolls dobos) megjelent második lemezük, a 'New Army For The Old Revolution'. A bandához 2009-ben csatlakozott a Jaded Heart énekese, Fahlberg, valamint ekkor érkezett Chris Vowden gitáros is. 2011-ben Stellmar kilépett; helyére érkezett Isaksson - így alakult ki a Denied felállása, mely 2013 januárjában adta ki harmadik lemezét, 'Let Them Burn' címmel, a Sliptrick Records jóvoltából.


Új énekes érkezett a DENIED zenekarba
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás