Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Feldolgozás-lemezzel ünnepli 25. évfordulóját a SINISTER


2015-05-31

A veterán holland death metal csapat - negyedévszázados múltjának ünnepe alkalmából - egy cover-albumot jelentet meg a közeljövőben, 'Dark Memorials' címmel.

A 'Dark Memorials' lemezen olyan dalok kaptak helyet, melyek "a Sinister stílusát meghatározták, és amiket a banda tagjai annak idején agyonhallgattak a lemezlejátszóikon". A feldolgozás-albumot Jörg Uken producelte. A felvételek a Soundlodge Stúdióban zajlottak. A lemezborítót Alex Tartsus illusztrálta.

A 'Dark Memorials' végül 13 tétel került fel; ebből 11 különféle feldolgozás, kettő pedig korábbi dal, újra-rögzített formában (ezeket már az új felállással, Ron van de Polder gitárossal kiegészülve vette fel a banda).

Az ünnepi kiadvány - ami június 26-án jelenik meg, a Massacre Records jóvoltából - elérhető lesz limitált digipakban is. Ez a változat egy 'Australian Darkness' című bónusz DVD-t is tartalmaz, melyen a Sinister 2014-es ausztrál turnéjának teljes road-movie-ja lesz látható.

Bővebb infók, tracklista hamarosan...


Feldolgozás-lemezzel ünnepli 25. évfordulóját a SINISTER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás