Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Feloszlik a 3 INCHES OF BLOOD


2015-06-03

A kanadai, tradícionális metal zenében utazó banda november 7-én szülővárosában, Vancouverben, a Commodore Bálteremben adja utolsó koncertjét.

A zenekar tagjai az alábbi közleményt adták ki: "Sajnos most egy olyan hírt kell közölnünk, aminek nem fogtok örülni: a 3 Inches Of Blood úgy döntött, a továbbiakban nem folytatja a zenélést.
Sokan feltehetitek most a kérdést, miért választottuk ezt az utat... Nos, ennek elsősorban magánügyi indokai vannak; de azt tudnotok kell, hogy ezután is barátok maradunk. Külön-külön azért folytatjuk a zenélést - erről a közösségi médiában úgyis értesülni fogtok időben.
Végtelenül hálásak vagyunk rajongóinknak, barátainknak, családjainknak, hogy velünk voltak jó és rossz időben egyaránt; és mindig is hittek bennünk. Ti vagytok az okai annak, hogy sikeresek voltunk. És persze emellett köszönetet mondunk a banda korábbi tagjainak is; akik szintén hozzájárultak ehhez.
Szeretnénk méltó módon pontot tenni a dolog végére; ezért úgy döntöttünk, hogy utolsó koncertünket 2015. november 7-én, szülővárosunkban, Vancouverben adjuk, a nevezetes Commodore Bálteremben. Ezen a koncerten fel fog tűnni 'Fire Up the Blades'-érás basszusgitárosunk, Nick Cates is. Különleges meglepetéssel is készülünk, hogy emlékezetes legyen számotokra ez az esemény. Jegyeket június 5-től lehet váltani a bulira,
ezen a linken".

Az 1999-ben alakult 3 Inches Of Blood összesen öt nagylemezt adott ki az évek során: a 'Battlecry Under A Wintersun' 2002-ben, az 'Advance And Vanquish' 2004-ben, a 'Fire Up The Blades' 2007-ben, a 'Here Waits Thy Doom' 2009-ben, a legutóbbi 'Long Live Heavy Metal' pedig 2012-ben jelent meg. A csapat emellett három EP-t is piacra dobott - ezek a következők voltak: 'Sect Of The White Worm' (2001), 'Trial Of Champions' (2007), 'Anthems For The Victorious' (2011).


Feloszlik a 3 INCHES OF BLOOD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás