Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Destructhor is távozik a MORBID ANGEL-ből


2015-06-19

A norvég gitáros, Desthructor (eredeti nevén: Thor Anders Myhren) hivatalosan is kilépett a Morbid Angel-ből.

"Szeretném közölni, hogy én, Destructhor, kiléptem a Morbid Angel-ből. Ennek az az oka, hogy a banda tagja valaki mással, egy helyi zenésszel szeretnének ezentúl együttűködni. Ettől függetlenül én már a 2014 november-decemberi európai turné után elhatároztam, hogy távozok; így semmi különös nincs a dologban. Részemről eljött az idő, hogy a norvég, Myrkskog nevezetű extrém metal projektben folytassam pályafutásom. Valójában ide tartozom; itt tartogat számomra izgalmas dolgokat a jövő. 2016-ban új albumot adunk ki; turnéra indulunk, fesztiválozunk, stb. Szóval itt az idő, hogy lelépjek, és felkészüljek az újabb háborúra, norvég / dvés testvéreim, a Myrkskog társaságában. A Morbid Angel-nek a legjobbakat kívánom. Remek időket éltem meg ebben a bandában! Abszolút semmi viszály nincs köztünk; sőt egyszer, egy másik dimenzióban talán újra összehoz minket a sors..." - közölte Destructhor, aki 2008 óta volt a csapat tagja.

Néhány nappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a Morbid Angel megvált David Vincent frontembertől. Az ő helyét ezentúl ismét az egykori énekes, Steve Tucker tölti be. Trey Azagthoth gitáros közölte, hogy ő és Tucker új Morbid Angel albumon dolgozik. Ennek ellenére, Vincent egy nappal később bejelentette, hogy téves a hír, miszerint kilépett volna a bandából. Ugyanakkor Tim Yeung dobos 15 év után hivatalosan is távozott a felállásból.

Jelenleg tehát - ha Trey Azagthoth gitáros szavaira hagyatkozunk - a Morbid Angel-t két tag, ő és Steve Tucker alkotja. Habár ez utóbbi a minap megpróbálta tisztázni a banda státuszát, hivatalos közleményt eddig egyik frontember sem adott ki.


Destructhor is távozik a MORBID ANGEL-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás