Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Életveszélyes mutatványt hajtott végre hegyi koncertjével a SHINING


2015-06-24

A norvég "black-jazz" banda (ami nem összekeverendő az azonos nevű black metal csapattal) június 21-én, vasárnap, az év leghosszabb napján tovább bővítette a legextrémebb performanszok rekord-listáját.

A Shining egy grandiózus sziklán adott koncertet a Skandináv-hegység egy 700 méter magas pontján.

Mindehhez szükség volt egy PA-rendszerre és egy nagy teljesítményű generátorra, valamint egy helikopterre, és 300 vállalkozó-kedvű rajongóra, akik egy ötórás gyalogló-túrát is bevállalnak az extrém performansz megtekintése érdekében.

A Shining frontembere, Jørgen Munkeby így nyilatkozott a különleges koncert után: "Ez a legőrületesebb dolog, amiben valaha is részt vettem! Mindenekelőtt örülök, hogy életben vagyunk! De annak is különösképpen örülök, hogy sikerült megvalósítanunk ezt a tervet, minden technikai aspektus figyelembe vételével. Higyjétek el, nem könnyű egy hatalmas hegy csúcsán metal-koncertet rendezni!".

A banda egy helikopter, egy drón és néhány merész kameraman közreműködésében rögzítette a teljes hegyi koncertet. Amint az anyagot megszerkesztik az illetékesek, a felvétel DVD formájában kiadásra kerül.

Íme az első összefoglaló:

A Shining együttes neve néhány évvel ezelőtt szintén egy szokatlan hír kapcsán került a címlapokra: a legendás norvég pop-rocker A-ha együttes tagjai kedvenc bandájuknak választották őket; így az előbbi búcsúturnéján Jørgen Munkeby csapata lehetett az elsőszámú előzenekar.

A "black-jazzer" együttes mellesleg nemrég koncertet adott a kaliforniai Mojave-sivatagban, valamint egy építkezési területen is, ahol korábban próbatermük és stúdiójuk állt (de ezt az épületet a helyi hatóságok lebontották)...


Életveszélyes mutatványt hajtott végre hegyi koncertjével a SHINING
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás