Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VARG - itt az 'Anchtung' videoklipje!


2016-01-18

A könyörtelenségéről és botrány-keltéséről ismert német melodic death / black metal banda néhány hete világraszóló lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal.

A 2005-ös megalakulás óta, a "Coburg-i farkasok" négy nagylemezt adtak ki - ezek mindegyike felkerült a hivatalos német és osztrák toplistákra. A banda teljes eddigi karrierjét végigturnézta: bejárták teljes Észak-Amerikát és Európát, ezáltal nemzetközi ismertségre és elismertségre szerte téve.

A német horda - elmélyült, intenzív dalszövegeivel, és modern viking-metalos hangzásával - ott vágja mellbe a hallgatót, ahol az a legjobban fáj! Annak ellenére, hogy zenéjük változatosságban gazdag, a Varg mindigvégig hű maradt eredeti gyökereihez, a dallamos, pogány death és black metalhoz.

A Napalm Records-szal kötött lemezszerződést így kommentálta a banda: "Örömmel jelentjük be, hogy leigazoltunk a világ egyik leghíresebb és legfontosabb kiadójához! A Napalm Records egy erős és lojális partner, aki képes minden adott helyzetben a mi pártunkat fogni. Kettőnk kapcsolata nem kevesebb, mint egy kifoghatatlan fegyver! FIGYELEM! A farkasok támadnak!".

A "farkasok" 'Das Ende aller Lügen' ('The End Of All Lies') címmel adták ki ötödik nagylemezüket, amihez lentebb elérhető az első ízelítő videó. Felvezetvén az új nagylemezt, a Varg még októberben (9-én) kiadott egy EP-t is, 'Rotkäppchen' címmel. A mini-albumra az azonos című, 2011-es dal különféle változatai kerültek fel; méghozzá olyan közreműködő vendégek előadásában, mint a Christopher Bows (Alestorm), a Trollfest és az Eluveitie Anna Murphy-je. Az EP-n emellett két új dal is helyet kapott (ezek egyike sem lesz megtalálható a soron következő nagylemezen): az 'Ein Tag Wie Heute' (feat. Dom R. Crey / Equilibrium) és az 'Abendrot'.

Íme a 'Rotkäppchen' borítója és tracklistája:

01. Rotkäppchen 2015
02. Ein Tag wie Heute
03. Abendrot
04. Red Riding Hood
05. Rødhette
06. Rotkäppchen 2011
07. Rotkäppchen 2015 (karaoke)

Egy héttel az EP megjelenése előtt kikerült a címadódal hivatalos videoklipje; később pedig a nagylemez vezető single-dala is megjelent kisfilm formájában. Íme a premierek:

A 'Das Ende Aller Lügen' 2016. január 16-án került a boltokba, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Der große Diktator
02. Das Ende aller Lügen
03. Revolution
04. Streyfzug
05. Achtung
06. Dunkelheit
07. Totentanz
08. Einherjer
09. Wintersturm
10. Ascheregen

A nagylemez első klipje a 'Dunkelheit' című számhoz készült; méghozzá német és angol nyelven egyaránt.
"A 'Dunkelheit' és a 'Darkness' egy vizuális utazás az emberi lélek szakadéka felé. Meztelen, zord és brutális. Mindezt pedig a legsötétebb dal kíséri, amit a Varg valaha is rászabadított az emberiségre!" - közölte a banda.

A második klip az 'Achtung' dalhoz készült - ez január 18-án debütált:


VARG - itt az 'Anchtung' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás